ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Γεωργαλλής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ

Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι άνθρω­ποι της Ασπίδας Σαλάκου, σύμφωνα με τις ειση­γή­σεις του προ­πο­νητή τους, Σάββα Καρα­βό­λια, θα ενί­σχυαν την επι­θε­τική τους γραμμή, καθώς εκεί ο νεαρός τεχνι­κός είχε δια­πι­στώ­σει κενό.

Οι «κιτρι­νό­μαυ­ροι» είχαν εντο­πί­σει τον κατάλ­ληλο ποδο­σφαι­ρι­στή και προ­χώ­ρη­σαν την περί­πτωση του, καθώς πλη­ρούσε τα στοι­χεία του παι­χνι­διού που ήθελε να έχει, ο Καρα­βό­λιας.

Ο λόγος για τον Σάββα Γεωρ­γαλλή που την περα­σμένη σεζόν αγω­νι­ζό­ταν στον Αστέρα Παστί­δας, από τον οποίο και είχε μείνει ελεύ­θε­ρος.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής συνα­ντή­θηκε το βράδυ της Τρίτης με τη διοί­κηση της Ασπίδας και μέσα σε σύντομο χρονικό διά­στημα, κατέ­λη­ξαν σε συμ­φω­νία, με τους «κιτρι­νό­μαυ­ρους» να επι­ση­μο­ποιούν την από­κτηση του, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

« Η Ασπίδα Σαλάκου ανα­κοι­νώ­νει την έναρξη της συνερ­γα­σίας της, με τον ποδο­σφαι­ρι­στή, Σάββα Γεωρ­γαλλή.

Ο Σάββας Γεωρ­γαλ­λής αγω­νί­ζε­ται στην επίθεση και θεω­ρού­μαι ότι θα προ­σφέ­ρει σημα­ντι­κές υπη­ρε­σίες στην ομάδα μας, στο νέο πρω­τά­θλημα της Α’ Κατη­γο­ρίας».

Με την από­κτηση του Γεωρ­γαλλή, οι Σαλα­κε­νοί ενι­σχύ­ουν με τον καλύ­τερο τρόπο την γραμμή κρούσης τους, καθώς η αξία και η ποιό­τητα του είναι γνωστή στα τοπικά μας πρω­τα­θλή­ματα.

Τώρα όσον αφορά το θέμα της ανα­νέ­ω­σης της συνερ­γα­σίας του συλ­λό­γου με το Νίκο Σεβδαλή, χθες έγινε νέα επαφή των δύο πλευρών, χωρίς όμως κάτι το ορι­στικό.

Όπως όλα δεί­χνουν η περί­πτωση του θα ξεκα­θα­ρί­σει σήμερα, με όλα τα ενδε­χό­μενα να είναι ανοιχτά, καθώς οι πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι οι πιθα­νό­τη­τες επέ­κτα­σης της συνερ­γα­σίας, είναι μοι­ρα­σμέ­νες.

Πάντως, οι πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ» ανα­φέ­ρουν ότι στην περί­πτωση αρνη­τι­κής εξέ­λι­ξης, οι «κιτρι­νό­μαυ­ροι», έχουν έτοιμη εναλ­λα­κτική λύση, για να καλύ­ψουν το κενό στη μεσαία τους γραμμή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.