ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Με συγκέντρωση και πάθος για το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο»

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Διαγορας

Στις εντός έδρας ανα­με­τρή­σεις της στο πρω­τά­θλημα της Super League 2 επι­στρέ­φει την Δευτέρα η ΠΑΕ Δια­γό­ρας, καθώς στις 13:00 θα υπο­δε­χθεί στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας τον Απόλ­λωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 7ης αγω­νι­στι­κής του 1ου ομίλου (Βόρειου).

Ο «γηραιός» προ­έρ­χε­ται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την Νίκη Βόλου, γι’ αυτό και θέλει να επι­στρέ­ψει στο δρόμο των επι­τυ­χιών, προ­σθέ­το­ντας ακόμα ένα «τρί­πο­ντο» στη συλλογή του, προ­κει­μέ­νου να ανέβει βαθ­μο­λο­γικά, αλλά και για να τονώσει την ψυχο­λο­γία του ενόψει της δύσκο­λης συνέ­χειας.

Ο προ­πο­νη­τής των «κυα­νέ­ρυ­θρων» Πάρης Ανδρά­λας γνω­ρί­ζει ότι το παι­χνίδι θα είναι δύσκολο, αφού και ο Απόλ­λω­νας έχει ανάγκη τους βαθμούς στην προ­σπά­θειά του για την εξα­σφά­λιση της παρα­μο­νής, γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τους ποδο­σφαι­ρι­στές του να δώσουν τον καλύ­τερο εαυτό τους για να κατα­κτή­σουν το πρώτο εντός έδρας «τρί­πο­ντο» στην σεζόν.

Ο νεαρός τεχνι­κός έχει επι­ση­μά­νει στους αθλητές του, ότι θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να είναι συγκε­ντρω­μέ­νοι, πει­θαρ­χη­μέ­νοι, να εφαρ­μό­σουν το τακτικό πλάνο που έχει κατα­στρώ­σει και να βγάλουν πάθος για να κερ­δί­σουν της προ­σω­πι­κές μονο­μα­χίες, καθώς αυτά θεωρεί ότι θα είναι στα στοι­χειά που θα οδη­γή­σου, εύκολα ή δύσκολα, την ομάδα τους στην νίκη.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» θέλουν και την συμπα­ρά­σταση του κόσμου τους στο παι­χνίδι της Δευ­τέ­ρας, έτσι ώστε οι φίλα­θλοι να απο­τε­λέ­σουν τον 12ο παίκτη του «γηραιού», ενι­σχύ­ο­ντας τις προ­σπά­θειες των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία, συνε­χί­στηκε το πρωί του Σαβ­βά­του στο βοη­θη­τικό του δημο­τι­κού σταδίου, με ασκή­σεις τακτι­κής, τελειώ­ματα φάσεων, στη­μέ­νες μπάλες και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια.

Η προ­ε­τοι­μα­σία θα ολο­κλη­ρω­θεί το πρωί της Κυρια­κής και πάλι στο βοη­θη­τικό του δημο­τι­κού σταδίου, με τις τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες της τακτι­κής και ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Εκτός από τον Αντε­σίνα Μου­μπά­ρακ Γκάτα που ταλαι­πω­ρεί­ται από ενο­χλή­σεις στους προ­σα­γω­γούς, η ΠΑΕ Δια­γό­ρας δεν αντι­με­τω­πί­ζει άλλα προ­βλή­ματα, με τον Πάρη Ανδράλα να είναι δια­τε­θει­μέ­νος να περι­μέ­νει μέχρι και την τελευ­ταία στιγμή τον Νιγη­ριανό επι­θε­τικό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.