ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα «πράσινα» ο Κάβουρας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ραφαήλ Κάβουρας

Ένας από τους πρω­ταρ­χι­κούς στόχους του Ατρό­μη­του Διμυ­λιάς, για την ενί­σχυση της γραμμής κρούσης του ενόψει της συμ­με­το­χής του στο νέο πρω­τά­θλημα της Β’ Κατη­γο­ρίας, απο­τε­λούσε ο Ραφαήλ Κάβου­ρας.

Οι «πρά­σι­νοι» είχαν ξεχω­ρί­σει τον ποδο­σφαι­ρι­στή από την περα­σμένη σεζόν, όταν και τέθηκαν αντι­μέ­τω­ποι, με τη Νίκη Ρόδου για το πρω­τά­θλημα της Γ’ Κατη­γο­ρίας, με τον 25χρονο φορ, να «πλη­γώ­νει» δύο φορές τους Διμυ­λια­νούς.

Οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις για την από­κτησή του, είχαν ξεκι­νή­σει εδώ και αρκετές ημέρες και χθες οι επαφές των «πρα­σί­νων» με τον ποδο­σφαι­ρι­στή και τη Νίκη Ρόδου, στέ­φθη­καν με επι­τυ­χία, καθώς ολο­κλη­ρώ­θηκε η μετεγ­γραφή, με τους Διμυ­λια­νούς να την επι­ση­μο­ποιούν με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Παίκτης της ομάδας μας θα είναι την νέα αγω­νι­στική περίοδο ο Ραφαήλ Καβού­ρας. O 25χρονος επι­θε­τι­κός συμ­φώ­νησε με την ομάδα μας και για τον επόμενο χρόνο και θα μας βοη­θή­σει στην προ­σπά­θεια που θα κάνουμε για παρα­μονή στην Β’ Κατη­γο­ρία.

Τα 10 γκολ που πέτυχε στο πρω­τά­θλημα της Γ Κατη­γο­ρίας πέρσι ( 2 εξ’ αυτών στο παι­χνίδι κόντρα στην ομάδα μας), με την φανέλα της Νίκης Ρόδου και η επι­θυ­μία του προ­πο­νητή μας Κώστα Ζου­ρούδη έπαιξαν σημα­ντικό ρόλο στην από­κτησή του.

Ραφαήλ καλή αρχή και με πολλά γκολ».

Από εκεί και πέρα, οι άνθρω­ποι του Ατρό­μη­του, σε συνερ­γα­σία με τον Κώστα Ζου­ρούδη, συνε­χί­ζουν τις επαφές και με τους υπό­λοι­πους ποδο­σφαι­ρι­στές που απο­τε­λούν μετεγ­γρα­φι­κούς στόχους.

Δεν απο­κλεί­ε­ται ακόμα και μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο, να προ­κύ­ψουν εξε­λί­ξεις, σε μία ακόμα περί­πτωση ποδο­σφαι­ρι­στή, που ενδια­φέ­ρει τους «πρά­σι­νους» και έχει γίνει μια πρώτη επαφή μαζί του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.