ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Αναχώρησε με όλα του τα όπλα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας
Μέγεθος γραμμάτων

Για το εκτός έδρας παι­χνί­δια της πρε­μιέ­ρας του 1ου ομί­λου (Βό­ρειου) του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 με αντί­πα­λο τον Απόλ­λω­να Πό­ντου (Κυ­ρια­κή 6/11 στις 15:00 στο δη­μο­τι­κό στά­διο Νέας Τρί­γλιας) ανα­χώ­ρη­σε ακτο­πλοϊ­κός την Πα­ρα­σκευή η ΠΑΕ Δια­γό­ρας.

Το πρωί οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» ολο­κλή­ρω­σαν την προ­ε­τοι­μα­σία τους στο βοη­θη­τι­κό του δη­μο­τι­κού στα­δί­ου, με ασκή­σεις τα­κτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης και στη συ­νέ­χεια ο Πάρης Αν­δρά­λας ανα­κοί­νω­σε την απο­στο­λή, έχο­ντας όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές δια­θέ­σι­μους, αφού δεν υπάρ­χουν προ­βλή­μα­τα με τραυ­μα­τι­σμούς.

Επο­μέ­νως, ο «γη­ραιός» θα πα­ρα­τα­χθεί πά­νο­πλος στο παι­χνί­δι με τον Απόλ­λω­να, έτοι­μος και απο­φα­σι­σμέ­νος να ξε­κι­νή­σει με το… δεξί της επί­ση­μες υπο­χρε­ώ­σεις του στο πρω­τά­θλη­μα.

Τέλος, αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» το Σάβ­βα­το θα τα­ξι­δέ­ψουν αε­ρο­πο­ρι­κός από την Αθήνα για την Θεσ­σα­λο­νί­κη, όπου και θα δια­νυ­κτε­ρεύ­σουν ενό­ψει της κυ­ρια­κά­τι­κης ανα­μέ­τρη­σης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.