ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις: Νέα πρωτιά για τον Βασίλη Λυκουρέση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Βασίλης Λυκούρεσης - τενις

Την εξαι­ρε­τική του πορεία συνε­χί­ζει ο Βασίλης Λυκου­ρέ­σης, ο οποίος κατέ­κτησε ακόμα μία πρωτιά και συγκε­κρι­μένα στον 5ο Ε2 της 43ης εβδο­μά­δας στην κατη­γο­ρία των 12 ετών.

Ο ταλα­ντού­χος αθλητής του Ομίλου Αντι­σφαί­ρι­σης Πετα­λού­δων βρέθηκε στην Κομο­τηνή, όπου διε­ξή­χθη ο αγώνας στις εγκα­τα­στά­σεις του Παν­θρα­κι­κού Ο.Α., επι­βε­βαιώ­νο­ντας την ανω­τε­ρό­τητά του.

Ο Βασίλης Λυκου­ρέ­σης προ­κρί­θηκε χωρίς να συνα­ντή­σει ιδιαί­τε­ρες δυσκο­λίες μέχρι τον ημι­τε­λικό, όπου επι­βλή­θηκε του Γιάννη Μπερ­πε­ρίδη (Ο.Α.Ο. Πρω­τα­θλη­τής Καβάλας) με 2-1 σετ (6-3, 1-6, 6-4), ενώ στον τελικό αντι­με­τώ­πισε τον Κώστα Θεο­δο­σιάδη (Ο.Α. Λιτό­χω­ρου) επι­κρα­τώ­ντας με 2-0 σετ (6-2, 6-1), κατα­κτώ­ντας την 1η θέση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.