ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναγέννηση Έμπωνα: Οι τέσσερις προσθήκες θα γίνουν περισσότερες

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑ

Επαρ­κώς ενι­σχυ­μέ­νη, σε βαθμό που θα της δώσει τη δυ­να­τό­τη­τα να εμ­φα­νί­σει ένα αντα­γω­νι­στι­κό και φι­λό­δο­ξο σύ­νο­λο, θα εμ­φα­νι­στεί η Ανα­γέν­νη­ση Έμπω­να στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Β’ κα­τη­γο­ρί­ας.

Μετά την εξα­σφά­λι­ση της πα­ρα­μο­νής του κορ­μού των γη­γε­νών πο­δο­σφαι­ρι­στών, ο προ­πο­νη­τής Γιώρ­γος Μυ­λω­νάς και οι πα­ρά­γο­ντες της διοί­κη­σης «ξε­ψά­χνι­σαν» με υπο­μο­νή τη με­τεγ­γρα­φι­κή αγορά, κα­τα­φέρ­νο­ντας εν τέλει να κλεί­σουν του­λά­χι­στον τέσ­σε­ρις συμ­φω­νί­ες με παί­κτες, που δια­θέ­τουν τις ικα­νό­τη­τες να τους βοη­θή­σουν ου­σια­στι­κά.

Οι «πρά­σι­νοι» ενέ­τα­ξαν στο δυ­να­μι­κό τους τον πρώην επι­θε­τι­κό του Ακου­σί­λα­ου Μι­χά­λη Κώστα, τον έμπει­ρο μέσο Αν­δρέα Κο­νό­μη και τον με­σο­ε­πι­θε­τι­κό Δη­μή­τρη Πα­ντα­ζό­που­λο, που πέρσι φο­ρού­σαν τη φα­νέ­λα της Κύ­πρου, καθώς και τον πρώην επι­θε­τι­κό της Ασπί­δας Σα­λά­κου Μι­χά­λη Φλε­βά­ρη.

Στις πα­ρα­πά­νω προ­σθή­κες εν­δέ­χε­ται να προ­στε­θούν δύο τρεις ακόμα, με τον Γιώρ­γο Μυ­λω­νά να ελ­πί­ζει πως μέχρι τις 5 Σε­πτεμ­βρί­ου, οπότε και θα ξε­κι­νή­σει στο γή­πε­δο του Έμπω­να η προ­ε­τοι­μα­σία των πο­δο­σφαι­ρι­στών του, οι όποιες εκ­κρε­μό­τη­τες θα έχουν διευ­θε­τη­θεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.