ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρός Βρέθηκε 37χρονος ναυτικός στο μηχανοστάσιο πλοίου στο οποίο εργαζόταν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικο

Ενη­με­ρώ­θηκε βρα­δι­νές ώρες χθες, η Λιμε­νική Αρχή Ρόδου για θάνατο 37χρονου ημε­δα­πού, εντός του μηχα­νο­στα­σίου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στο οποίο εργα­ζό­ταν.

Άμεσα, στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μετέ­βη­σαν στον λιμένα ”Ακα­ντιάς” ν. Ρόδου, όπου βρι­σκό­ταν αγκυ­ρο­βο­λη­μένο το ανωτέρω πλοίο καθώς και στελέχη του ΕΚΑΒ, τα οποία δια­πί­στω­σαν το θάνατό του.

Από το Κεντρικό Λιμε­ναρ­χείο Ρόδου που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κριση, παραγ­γέλ­θηκε η διε­νέρ­γεια νεκρο­ψίας – νεκρο­το­μής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.