ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατταβιά: Αρκετές οι αποχωρήσεις, οκτώ οι μετεγγραφές της

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Ε.ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ

Πε­ρισ­σό­τε­ρες απ’ ό, τι είχε σχε­διά­σει αρ­χι­κά θα είναι οι με­τεγ­γρα­φές, τις οποί­ες θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει η Κατ­τα­βιά το φε­τι­νό κα­λο­καί­ρι, λόγω της απο­χώ­ρη­σης ενός ση­μα­ντι­κού αριθ­μού πο­δο­σφαι­ρι­στών.

Οι Θα­νά­σης Λα­μπι­τσά­κης και Γιάν­νης Αθα­να­σό­που­λους επι­στρέ­φουν στην Αθήνα, ο Μα­νώ­λης Να­σό­που­λος στη γε­νέ­τει­ρά του Κάρ­πα­θο, ενώ πα­ρελ­θόν απο­τε­λούν ο Γιάν­νης Έλ­λη­νας, ο τερ­μα­το­φύ­λα­κας Στά­θης Μα­ρι­τσε­νός, καθώς και ο Κεμάλ Κι­λα­σίν, ο οποί­ος ζή­τη­σε να απο­δε­σμευ­τεί.

Ως εκ τού­του, οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» της νό­τιας Ρόδου εγκα­τα­λεί­πουν ανα­γκα­στι­κά το αρ­χι­κό πλάνο των τεσ­σά­ρων προ­σθη­κών και θέ­τουν ως στόχο τις οκτώ, με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες να ανα­φέ­ρουν πως οι μισές εξ αυτών έχουν ήδη «κλει­στεί» και θα ανα­κοι­νω­θούν, μόλις οι άν­θρω­ποι του συλ­λό­γου πά­ρουν στα χέρια τους τις ελευ­θέ­ρες.

Το βέ­βαιο είναι πως η διοί­κη­ση του σω­μα­τεί­ου θα κάνει ό, τι περ­νά­ει από το χέρι της, προ­κει­μέ­νου να προ­σφέ­ρει στον νέο προ­πο­νη­τή Άκη Γε­ωρ­γί­ου όλα τα απα­ραί­τη­τα ερ­γα­λεία, που θα του επι­στρέ­ψουν να συ­γκρο­τή­σει ένα σύ­νο­λο που δεν θα δυ­σκο­λευ­τεί να υλο­ποι­ή­σει τους στό­χους που τέ­θη­καν ενό­ψει του επό­με­νου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.