ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υγρός Στίβος Ρόδου: Με τον Βεϊσάκη και την Σαρή στα Χανιά

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Υγρός Στίβος Ρόδου- Βεϊσάκης- Σαρή
sdr
Μέγεθος γραμμάτων

Από την Πα­ρα­σκευή 24 έως και την Κυ­ρια­κή 26 Ιου­νί­ου θα διε­ξα­χθεί στο κο­λυμ­βη­τή­ριο των Χα­νί­ων στην Κρήτη, η Α’ φάση του Πα­νελ­λη­νί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος και ταυ­τό­χρο­να το Πε­ρι­φε­ρεια­κό Πρω­τά­θλη­μα Κο­λύμ­βη­σης, με τον Υγρό Στί­βου Ρόδου να συμ­με­τέ­χει με έναν αθλη­τή και μία αθλή­τρια.

Πρό­κει­ται για τον Στέ­λιο Βεϊ­σά­κη και την Κα­τε­ρί­να Σαρή.

Ο 17χρο­νος Στέ­λιος Βεϊ­σά­κης θα αγω­νι­στεί στα 50, στα 100 και στα 200 μέτρα ύπτιο, με στόχο το κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό πλα­σά­ρι­σμα και την πρό­κρι­ση στην Β’ φάση του Πα­νελ­λη­νί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος, πα­ρό­τι η απο­στο­λή του δεν είναι εύ­κο­λη.

Η 14χρονη Κα­τε­ρί­να Σαρή θα αγω­νι­στεί στα 200 μέτρα πε­τα­λού­δα, στα 400 μέτρα μι­κτής ατο­μι­κής και στα 1500 μέτρα ελεύ­θε­ρο. Αν και η τα­λα­ντού­χα κο­λυμ­βή­τρια δεν έχει προ­ε­τοι­μα­στεί κα­τάλ­λη­λα, λόγω κο­ρω­νοϊ­ού, στο τε­λευ­ταίο χρο­νι­κό διά­στη­μα έχει προ­πο­νη­θεί εντα­τι­κά και δεί­χνει να πιά­σει τα όρια για να προ­κρι­θεί στην Β’ φάση του Πα­νελ­λη­νί­ου Πρω­τα­θλή­μα­τος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.