ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Διήμερο εκδηλώσεων Συλλόγου Γυναικών Κοσκινού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σύλλογος Γυναικών Κοσκινο  εκδήλωσηύ

Ο Σύλ­λο­γος Γυναι­κών Κοσκι­νού συν­διορ­γα­νώ­νει διήμερο εκδη­λώ­σεων στις 24 και 25 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.00 στην κεντρική πλατεία Κοσκι­νού, με τον ΔΟΠΑΡ, την περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου (τμήμα γαστρο­νο­μίας), την ομο­σπον­δία Πολι­τι­στι­κών Συλ­λό­γων Ρόδου και τη δημο­τική κοι­νό­τητα Κοσκι­νού.

 

Την Παρα­σκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.00, για 17η χρονιά θα ανα­βιώ­σουμε το έθιμο του Κλήδονα και του Καλα­φα­νού στην κεντρική πλατεία Κοσκι­νού.

 

Θα συμ­με­τέ­χουν χορευ­τικά συγκρο­τή­ματα, ο Μωριάς και το Χορό­σπιτο, όπου και θα γίνει ανα­πα­ρά­σταση του εθίμου. Η εκδή­λωση θα πλαι­σιω­θεί με ζωντανή μουσική με τον Νίκο Κυπριώτη και την ορχή­στρα του.

 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 20.00, για 5η χρόνια, θα διε­ξα­χθεί η γιορτή Μακούκκι, (παρα­δο­σιακή κοσκι­νιά­τικη τηγα­νίτα). Παράλ­ληλα θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί συναυ­λία σε μικρα­σια­τι­κούς ρυθμούς με τη συμ­με­τοχή της Μικτής Χορω­δίας του Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύ­θυνση του Μιχάλη Καλα­εν­τζή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.