Αθλητικά

ΔΕΑΣ Δάφνη: Το «ευχαριστώ» για τα 1α Δωδεκανησιακά Δάφνεια

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή του μίτινγκ στίβου «1α Δωδεκανησιακά Δάφνεια», εξέδωσε ο διοργανωτής ΔΕΑΣ Δάφνη.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Εκπαιδευτικού Αθλητικού Συλλόγου Δάφνη Ρόδου σας ευχαριστεί για την επιτυχή διεξαγωγή του Meeting Στιβου – 1α Δωδεκανησιακά Δάφνεια που διεξήχθησαν για πρώτη φορά το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 και περιλάμβανε αγωνίσματα στίβου όλων των κατηγοριών.
Η πρώτη μας διοργάνωση των Δωδεκανησιακών Δαφνείων Στίβου πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις και έχοντας ως ανατροφοδότηση τα κολακευτικά σχόλια
αυτών που παραβρέθηκαν στο στάδιο (αθλητές, κοινό, παράγοντες, προπονητές, κριτές κ.α.).
Η φετινή και πρώτη μας διοργάνωση που έλαβε χώρα μέσα σε μία δύσκολη περίοδο για τα νησιά και την χώρα μας, είχε ως κύριο χαρακτηριστικό την άψογη διοργάνωση των αγώνων με την άνετη λειτουργικότητα εξαιτίας του σχεδιασμού και την βοήθεια των εθελοντών της αθλητικής μας εκδήλωσης. Μας απέδειξε ότι ακόμα και κάτω από διάφορες δύσκολες συνθήκες είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία και με το ανάλογο θετικό
αποτέλεσμα αγώνες για όλες τις κατηγορίες.
Επιθυμούμε και θα αιτηθούμε η επόμενη διοργάνωση μας το 2023 να αναβαθμιστεί και να ενταχθεί στο εθνικό καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ αφού είχε συμμετοχές αθλητών και αθλητριών από άλλες (3) τρείς ΕΑΣ μαζί με την δική μας τέσσερις (4) και περιλαμβάνει όλες τις προϋποθέσεις για την ένταξή της.
Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές – αθλήτριες, παιδιά και δρομείς όλων των κατηγοριών από όλα τα αθλητικά μας σωματεία.
Μελλοντικά (σε 2-3 χρόνια) στοχεύουμε η αθλητική μας εκδήλωση να αρχίζει να έχει και διεθνή χαρακτήρα!
Στο πλαίσιο σχεδιασμού του αθλητικού προγραμματισμού των αγώνων στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους γονείς, φίλους, προπονητές, αθλητές και το κοινό μας, μία ακόμα αγωνιστική ευκαιρία με αγωνιστική ποικιλία κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.
Για αυτό τον λόγο και υπήρχε μία καινοτόμος ομαλή λειτουργία με τα αγωνίσματα για τις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Οι άμεσες ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων, οι άμεσες τελετές των απονομών όλων των κατηγοριών και η μοναδική εκφώνηση των αγώνων έδωσαν μία ξεχωριστή μοναδική ταυτότητα και ενέργεια στη διοργάνωση μας!
Το Δ.Σ., τα μέλη, και ο διευθυντής της διοργάνωσης του Meeting Στίβου – 1α Δωδεκανησιακά Δάφνεια – 2022, Διακονικόλας Σάββας, ευχαριστούν θερμά για την επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση:
1) Όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τα παιδιά των ακαδημιών των σωματείων της ΕΑΣ Δωδεκανήσου και τους δρομείς όλων των κατηγοριών για την συμμετοχή, την αγωνιστικότητα και τον σεβασμό τους!
2) Τους κριτές του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου και τον ιατρό των αγώνων!
3) Τα Μ.Μ.Ε., έντυπο και ηλεκτρονικό καθώς και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την αθλητική μας διοργάνωση είτε με την παρουσία τους είτε με την αναφορά τους στα αθλητικά έντυπα που εκπροσωπούν και αφιέρωσαν υλικό στις στήλες τους.
4) Τους γονείς/εθελοντές του σωματείου μας που βοήθησαν σε λειτουργικά θέματα της διοργάνωσης (απονομές, αποτελέσματα, τεχνική καθοδήγηση των παιδιών των ακαδημιών κ.α.).
5) Τους προπονητές των άλλων σωματείων για την άρτια καθοδήγηση των μικρών τους αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και τα σωματεία που έλαβαν μέρος οι αθλητές τους.
6) Την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου για την σημαντική της στήριξη σε ότι χρειαστήκαμε και κυρίως στην αίθουσα κλήσης, γραμματεία αγώνων, κ.α.
7) Τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την παραχώρηση του σταδίου για τη διεξαγωγή των αγώνων και την Π.Ν.ΑΙ (Τμήμα Αθλητισμού) για την σχετική αδειοδότηση του αγώνα.
8) Ακόμα περισσότερο, τους χορηγούς και υποστηρικτές των αγώνων: ATRIUM HOTEL AND RESORTS, VARGAS SPORTS, Eatery, DIAITA Δρ. Λήδα Παπακωνσταντίνου, HERMES Indoor/Outdoor Training Club, b.a.l.t.z.i., Elena’s Dreams Decorations, Καλαφάτης Ιωάννης Επιπλοποιείο, Κουντούρης Γιώργος Υδραυλικές Εγκαταστάσεις.
Η ύπαρξη των χορηγών/υποστηρικτών αυτών μας δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη και διάθεση τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην περιοχή μας!
9) Τέλος, τους γονείς των αθλητών και παιδιών αλλά και τους φιλάθλους, που παρά το μεγάλο σε διάρκεια αθλητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα (16:00-21:00), ενθάρρυναν, υποστήριζαν και εμψύχωναν τις προσπάθειές τους! Το χειροκρότημά τους θα παραμείνει
αξέχαστο σε όλους μας!
Ραντεβού για το Meeting Στίβου – 2α Δωδεκανησιακά Δάφνεια Στίβου – 2023».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου