Αθλητικά

Το σκέφτεται ο Μαυρομούστακος!

Άγνωστο είναι αν ο Λευτέρης Μαυρομούστακος προσφέρει ενεργά τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Καλυθιών και τη νέα αγωνιστική περίοδο! Ο έμπειρος παίκτης, μετά από μια πολύ μεγάλη διαδρομή στα γήπεδα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να …κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Είναι κάτι που αναμένεται να το αποφασίσει οριστικά το αμέσως επόμενο διάστημα. Αν πάντως δεχθεί να «κατέβει» για έναν ακόμα χρόνο, θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει προτεραιότητα στην ομάδα του Απόλλωνα, την οποία υπηρετεί τα τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Λευτέρης Μαυρομούστακος είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα.
Η νέα διοίκηση
Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε χθες και επίσημα η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μετά την πρόσφατη γενική συνέλευση. Ειδικότερα:
Πρόεδρος: Νίκος Ταχραμάνης
α’ αντιπρόεδρος: Γιώργος Ευγενικός
β΄ αντιπρόεδρος: Μιχάλης Καφετζής
α’ γενικός γραμματέας: Σάββας Γιορδαμνής
β’ γραμματέας: Κώστας Σωτηράκης
α’ ταμίας: Τάσος Χατζηγεωργίου
β’ ταμίας: Αλέξης Μπεκυράς
γενικός αρχηγός: Πολυχρόνης Πολυχρόνης
έφορος υλικού: Αντώνης Καλλιγάς
υπεύθυνοι τύπου και δημοσίων σχέσεων: Σάββας Γιορδαμνής, Στέφανος Κυριαζής
μέλη: Μιχάλης Σταυρής, Σάββας Πολυχρόνης, Μανώλης Καφετζής, Νεκτάριος Καπόγλου, Χαράλαμπος Στατιού
αναπληρωματικά μέλη: Νίκος Κατεβαίνης, Αλέξης Φερχάτι.
Το νέο δ.σ., με ανακοίνωση του, «ευχαριστεί την απερχόμενη διοίκηση, όλα τα μέλη της ομάδας, τους κατοίκους των Καλυθιών καθώς και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους στη γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής. Με τον τρόπο αυτό απέδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση τους στην ομάδα στην δύσκολη αυτή στιγμή. Είναι πραγματικά ευχάριστο και αντλούμε τεράστια δύναμη με το να ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι και ότι όλοι μαζί σαν μια ομάδα θα ανταπεξέλθουμε στο έργο που μας έχει ανατεθεί. Για μια ακόμα φορά, συγχαίρουμε την ομάδα του παιδικού τμήματος της ομάδας και τον προπονητή Κώστα Παπαστεργίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας τους. Είναι οι ελπίδες της ομάδας και το μέλλον του συλλόγου». Η διοίκηση του Απόλλωνα, ανακοίνωσε και τα εξής:
«Το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Φαληράκι για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Κατά την διάρκεια βραβεύτηκε το παιδικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική αρχή των Καλυθιών και όλους όσους συντέλεσαν σε αυτή την εκδήλωση. Ιδιαίτερα, τον πολιτιστικό σύλλογο «Ο Φάρος» για την πάντα εμβληματική και δυναμική του παρουσία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου