ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα του Προέδρου ΤΕΕ Δωδεκανήσου για την 25η Μαρτίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
76

« Σήμερα, ημέρα τιμής για τον Ελλη­νι­σμό και τη Χρι­στια­νο­σύνη. Τιμούμε με υπε­ρη­φά­νεια τους ηρω­ι­κούς αγώνες του Έθνους και τις θυσίες των προ­γό­νων μας για το ύψιστο αγαθό, αυτό της Ελευ­θε­ρίας.

Ας μην ξεχνάμε το ένδοξο ιστο­ρικό μας παρελ­θόν και ας τιμή­σουμε την ιερή παρα­κα­τα­θήκη των προ­γό­νων μας γιατί η Ελευ­θε­ρία δεν μας χαρί­στηκε.

Το δίδαγμα της Επα­νά­στα­σης του 1821, όπως και του Ευαγ­γε­λι­σμού της Θεο­τό­κου, παρα­μέ­νουν πιο επί­καιρα από ποτέ και απο­τε­λούν οδηγό σε κάθε μας βήμα.

Θα συνε­χί­σουμε να υπε­ρα­σπι­ζό­μα­στε την Ελευ­θε­ρία με ενότητα, αλλη­λεγ­γύη, ελπίδα και πίστη.

Χρόνια πολλά Ελλάδα! »

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.