Ειδήσεις

Στην Κάσο ο Βασίλης Υψηλάντης

Την Κάσο επισκέπτεται από σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, για τους εορτασμούς της 190ης Επετείου από το Ολοκαύτωμα της Κάσου.

Σήμερα το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού, στην οποία συμμετείχε εκτός από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Ερωτόκριτο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και η νέα Δήμαρχος του νησιού κ. Μαίρη Τσανάκη.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, όπου τέθηκαν τα προβλήματα του νησιού, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελλάκη, στον οποίο οι παρευρισκόμενοι παρέθεσαν ιδιαιτέρως τα προβλήματα ολοκλήρωσης του γηπέδου της Κάσου και των σφαγείων του νησιού.

Στη συνέχεια ο κ. Υψηλάντης επισκέφθηκε το ιατρείο της Κάσου, όπου συνομίλησε με τον γιατρό κ. Νικόλαο Σιμσερίδη, που του παρέθεσε τα θέματα που έχουν να κάνουν με την υγειονομική κάλυψη του νησιού.
Το απόγευμα ο Βουλευτής θα παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Κάσου για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στον Αντιπέρατο ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και αύριο το πρωί θα παρακολουθήσει την επίσημη δοξολογία.
Κατά την παραμονή του στην Κάσο σήμερα το πρωί του δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους της Κάσου, σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου