ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο προς την Λέσχη LIONS Ηλιούσα Ρόδου από το Διοικητή του ΓΝΡ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
833

Η Λέσχη LIONS Ηλιούσα Ρόδου στο πλαίσιο δράσεων ανθρω­πι­στι­κού χαρα­κτήρα και αλλη­λεγ­γύης προς τον συνάν­θρωπο πραγ­μα­το­ποί­ησε την 15η Φεβρουα­ρίου 2022 επί­σκεψη στο γραφείο του Διοι­κητή του Γενικού Νοσο­κο­μείου Ρόδου όπου και παρέ­δωσε σημα­ντική ποσό­τητα ανα­λώ­σι­μου υγειο­νο­μι­κού υλικού.

Θεω­ρούμε ότι οι πράξεις συνει­σφο­ράς, αλλη­λεγ­γύης και ανθρω­πι­σμού θα πρέπει να ανα­δει­κνύ­ο­νται ως ελά­χι­στη ένδειξη εκτί­μη­σης και ανα­γνώ­ρι­σης στο επι­τε­λε­σθέν έργο.

ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.