ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Μαχαιρίδη με τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαχαιρίδης Γιάννης 3

Συ­νά­ντη­ση ερ­γα­σί­ας με τη Δια­χει­ρι­στι­κή Αρχή της Πε­ρι­φέ­ρειας είχε σή­με­ρα ο Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Νο­τί­ου Αι­γαί­ου κ. Γιάν­νης Μα­χαι­ρί­δης κατά τη διάρ­κεια της οποί­ας συ­ζη­τή­θη­κε η προ­ε­τοι­μα­σία ενη­μέ­ρω­σης της νέας Πε­ρι­φε­ρεια­κής Αρχής Νο­τί­ου Αι­γαί­ου.

Προ­κει­μέ­νου η νέα Πε­ρι­φε­ρεια­κή Αρχή να έχει μία πλήρη ενη­μέ­ρω­ση απο­φα­σί­στη­κε να έχει ανα­λυ­τι­κή γρα­πτή ενη­μέ­ρω­ση και θα ακο­λου­θή­σει και προ­φο­ρι­κή σε συ­νά­ντη­ση που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την επό­με­νη βδο­μά­δα και σε χρόνο που θα προσ­διο­ρι­στεί σε συ­νεν­νό­η­ση με τον νέο Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη κ. Γιώρ­γο Χα­τζη­μάρ­κο με τον οποίο είχε τη­λε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία ο νυν Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης κ. Γιάν­νης Μα­χαι­ρί­δης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.