Στο στόλο του Πολεμικού Ναυτικού εντάχθηκε το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΑΙΑΣ», η τελετή ονοματοδοσίας του οποίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.
Το νέο πλοίο σκάφος ειδικό για τον εν πλω ανεφοδιασμό άλλων σκαφών του Στόλου με καύσιμα και εφόδια αποτελεί μία ακόμα δωρεά του Ιδρύματος «Αικ. Λασκαρίδη» στο Πολεμικό Ναυτικό.
Καλημέρα από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και την τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στον Στόλο του ΠΓΥ ΑΙΑΣ, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Είναι η τρίτη δωρεά ΠΓΥ του Προέδρου του Ιδρύματος Πάνου Λασκαρίδη στο @HellenicNavyGR, μετά την παράδοση των ΠΓΥ ΗΡΑΚΛΗΣ & ΠΓΥ ΑΤΛΑΣ Ι. pic.twitter.com/YrGtRCeZIi
— Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (@LaskaridisFound) November 25, 2021
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.