ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας –Επισκοπή: 1-0: Λυτρώθηκε στο τέλος ο «γηραιός»

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
Διαγόρας- Επισκοπή- Σινγκ

Σπου­δαία βαθ­μο­λο­γι­κής και ψυχο­λο­γι­κής σημα­σίας νίκη πέτυχε ο Δια­γό­ρας σε βάρος της Επι­σκο­πής στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας με σκορ 1-0, για την 4η αγω­νι­στική του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» ξεπέ­ρα­σαν με τον καλύ­τερο δυνατό τρόπο την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Ρόδο και πλέον στρέ­φουν την προσοχή τους στο κυρια­κά­τικο εκτός έδρας παι­χνίδι της 5ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο την Κηφισιά.

Ο «γηραιός» ήταν καλύ­τερο στην μεγα­λύ­τερη διάρ­κεια της ανα­μέ­τρηση με την Επι­σκοπή, είχε την κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο δε δημιούρ­γησε πολλές ευκαι­ρίες.

Ο συγκρό­τημα του Σάκη Θεο­δο­σιάδη είχε δυο καλές στιγμές για να προη­γη­θεί στο σκορ, με τον Κουι­ρου­κίδη στο 40ο λεπτό και τον Πίσπα στο 56ο λεπτό, όμως στην πρώτη περί­πτωση ο Μπαρ­μπόσα έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρ­μα­τος και στη δεύτερη περί­πτωση απο­μά­κρυνε ο τερ­μα­το­φύ­λα­κας της Επι­σκοπή Καλο­γε­ρά­κης.

Όλα έδει­χναν ότι η ανα­μέ­τρηση θα τελειώ­σει χωρίς σκορ, ωστόσο ο Σίνγκ είχε δια­φο­ρε­τική άποψη, λίγο πριν την λήξη.

Στο 89ο λεπτό μετά από σέντρα του Κουι­ρου­κίδη, ο Σίνγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλο­ξε­νού­με­νων, λυτρώ­νο­ντας τους «κυα­νέ­ρυ­θρους, δια­μορ­φώ­νο­ντας το τελικό 1-0 που έδωσε το πολύ­τιμο «τρί­πο­ντο» στον Διαγόρα.

Φάσεις και γκολ

9ο λεπτό: Σουτ του Κουι­ρου­κίδη, μπλό­καρε ο Καλο­γε­ρά­κης.

12ο λεπτό: Ο Ανδρι­κό­που­λος έκανε τη σέντρα, κεφαλιά του Νοι­κο­κυ­ράκη πάνω από την εστία του Μπίντση.

38ο λεπτό: Σέντρα- σουτ του Ματσιέλ, διώχνει ο Μπίν­τσης.

40ο λεπτό: Η καλύ­τερη ευκαι­ρία για τον Διαγόρα. Ο Μπα­στιά­νος εκτέ­λεσε το φάουλ, ο Καλο­γε­ρά­κης δεν έδιωξε καλά, ο Κουι­ρου­κί­δης έκανε το πλασέ και ο Μπαρ­μπόσα έδιωξε πάνω στη γραμμή

42ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Ματσιέλ, πάνω από το ορι­ζό­ντιο δοκάρι του Μπίντση

56ο λεπτό: Μεγάλη ευκαι­ρία για τον Διαγόρα. Τοπάλ, Κουι­ρου­κί­δης και Πίστας άλλαξαν εξαι­ρε­τικά την μπάλα με τον τελευ­ταίο να πλα­σά­ρει και τον Καλο­γε­ράκη να διώχνει δύσκολα.

66ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Νταρ­ζί­ζιο, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυ­ντι­κών του Διαγόρα και πέρασε ελά­χι­στα έξω.

89ο λεπτό. Γκολ για τον Διαγόρα. Σέντρα του Κουι­ρου­κίδη από αρι­στερά, ο Σίνγκ βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας των φιλο­ξε­νού­με­νων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλ­λους πανη­γυ­ρι­σμούς, κάνο­ντας το 1-0 για τον «γηραιό».

Οι συν­θέ­σεις

Δια­γό­ρας (Σάκης Θεο­δο­σιά­δης): Μπίν­τσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Καρα­τά­σιος, Ρου­γκά­λας, Μουμίν, Τσια­ντού­λας (46ο Πίσπας), Λαμπί­ρης (61ο Παρα­στα­τί­δης), Κουι­ρου­κί­δης (92ο Σάι­μπερτ), Ζούνης (72ο Γιώργου), Μπα­στιά­νος (72ο Rafael).

Επι­σκοπή (Γιά­σμινκο Βέλιτς): Καλο­γε­ρά­κης, Ανδρι­κό­που­λος (92η Πέτρου), Μπαρ­μπόσα, Πολυ­χρό­νης, Ματσιέλ, Νοι­κο­κυ­ρά­κης, Νταρ­ζί­ζιο, Τασιού­λης, Γκον­σάλ­βες, Ενμπόι, Τσαβός.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.