Αθλητικά

Διαγόρας –Επισκοπή: 1-0: Λυτρώθηκε στο τέλος ο «γηραιός»

Σπουδαία βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας σε βάρος της Επισκοπής στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας με σκορ 1-0, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο).
Οι «κυανέρυθροι» ξεπέρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Ρόδο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κηφισιά.
Ο «γηραιός» ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρηση με την Επισκοπή, είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο δε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.
Ο συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε δυο καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ, με τον Κουιρουκίδη στο 40ο λεπτό και τον Πίσπα στο 56ο λεπτό, όμως στην πρώτη περίπτωση ο Μπαρμπόσα έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος και στη δεύτερη περίπτωση απομάκρυνε ο τερματοφύλακας της Επισκοπή Καλογεράκης.
Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα τελειώσει χωρίς σκορ, ωστόσο ο Σίνγκ είχε διαφορετική άποψη, λίγο πριν την λήξη.
Στο 89ο λεπτό μετά από σέντρα του Κουιρουκίδη, ο Σίνγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, λυτρώνοντας τους «κυανέρυθρους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 που έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στον Διαγόρα.
Φάσεις και γκολ
9ο λεπτό: Σουτ του Κουιρουκίδη, μπλόκαρε ο Καλογεράκης.
12ο λεπτό: Ο Ανδρικόπουλος έκανε τη σέντρα, κεφαλιά του Νοικοκυράκη πάνω από την εστία του Μπίντση.
38ο λεπτό: Σέντρα- σουτ του Ματσιέλ, διώχνει ο Μπίντσης.
40ο λεπτό: Η καλύτερη ευκαιρία για τον Διαγόρα. Ο Μπαστιάνος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καλογεράκης δεν έδιωξε καλά, ο Κουιρουκίδης έκανε το πλασέ και ο Μπαρμπόσα έδιωξε πάνω στη γραμμή
42ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Ματσιέλ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση
56ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα. Τοπάλ, Κουιρουκίδης και Πίστας άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα με τον τελευταίο να πλασάρει και τον Καλογεράκη να διώχνει δύσκολα.
66ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Νταρζίζιο, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών του Διαγόρα και πέρασε ελάχιστα έξω.
89ο λεπτό. Γκολ για τον Διαγόρα. Σέντρα του Κουιρουκίδη από αριστερά, ο Σίνγκ βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, κάνοντας το 1-0 για τον «γηραιό».
Οι συνθέσεις
Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μουμίν, Τσιαντούλας (46ο Πίσπας), Λαμπίρης (61ο Παραστατίδης), Κουιρουκίδης (92ο Σάιμπερτ), Ζούνης (72ο Γιώργου), Μπαστιάνος (72ο Rafael).
Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (92η Πέτρου), Μπαρμπόσα, Πολυχρόνης, Ματσιέλ, Νοικοκυράκης, Νταρζίζιο, Τασιούλης, Γκονσάλβες, Ενμπόι, Τσαβός.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου