Αντιπροσωπεία του 2ου Λυκείου Ρόδου, αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του σχολείου, κα. Σφακιανάκη Κατερίνα, τους καθηγητές φυσικής αγωγής, κ. Ρακόπουλο Γεώργιο και κ. Σταύρου Ανδρέα, τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες, παρευρέθηκε σήμερα 11/11/2021 στην επιμνημόσυνη δέηση για τους μεγάλους ευεργέτες του νησιού, τους αδερφούς Μίνωα και Δημήτριο Βενετοκλή καθώς και τη Μαρουλίτσα Βενετοκλή, που πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ρόδου (παλαιό κοιμητήριο).
Θεωρούμε ότι η παρουσία αυτή αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής που αρμόζει στους ιδρυτές του ιστορικού μας σχολείου, οι οποίοι άφησαν μια πλούσια παρακαταθήκη για την παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου, πολύτιμη προσφορά για τις επόμενες γενιές που δεν πρέπει ποτέ να λησμονείται.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Λυκείου Ρόδου
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.