Αθλητικά

Οι “σφυρίχτρες” της Α2 Γυναικών!

Οι Αθηναίοι Βασίλης Αναστασόπουλος και Σταμάτα Τσαούση, αμφότεροι διαιτητές Γ’ Εθνικής, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ιπποκράτη Κω, την προσεχή Κυριακή στις 13:00. Η αυλαία θα ανοίξει με το παιχνίδι Α.Ε.Κ. Περιστερίου- Πρωτέας Βούλας, το προσεχές Σάββατο στις 16:30, ενώ οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή. Αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ(06/11):
Ανθούπολη (16:30): Α.Ε.Κ. Περιστερίου- Πρωτέας Βούλας
(Τερζής- Πετράκης/ Παππάς)
ΚΥΡΙΑΚΗ(07/11):
ΔΑΠΠΑΣ (13:00): Α.Ε. Σαντορίνης- Ε.Φ.Α.Ο. Ζωγράφου
(Παπαδόπουλος Αν.- Περδετζόγλου/ Παπαδημητρόπουλος)
Άγιος Δημήτριος (13:00): Γ.Σ. Κρόνος- Ιπποκράτης Κω
(Αναστασόπουλος- Τσαούση/ Ασημομύτης)
Μελίσσια (14:00): Κ.Α.Ο. Μελισσίων- Α.Ο. Αμύντας
(Ραπτογιάννης- Γεωργόπουλος/ Κυριόγλου)
«Μ. Λιούγκας» (17:30): Τερψιθέα Γλυφάδας- Αγία Παρασκευή
(Ροδόπουλος- Αυγούστογλου/ Δραμεσιώτης)
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΒΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΙΚΟΒΙΤΣ
Στις προπονήσεις του Ιπποκράτη επέστρεψαν η Ειρήνη Σβύνου και η Σάρα Μιλίκοβιτς. Η πρώτη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ξεκίνησε τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέτρου Αργυρίου, ενώ η Μιλίκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού της και θα υπολογίζεται από δω και πέρα για την Α2 Κατηγορία. Από κει και πέρα η Δήμητρα Μελλίνη και η Έλλη Σταυριανάκη θα ενσωματωθούν από αύριο με την ομάδα και υπολογίζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Α2 Κατηγορία. Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τον Ιπποκράτη, ο οποίος θέλει να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου