Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Επιστροφές με το… μυαλό στην Κηφισιά

Επιπλέον λύσεις έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της ΠΑΕ Ρόδος Σωτήρης Αντωνίου, προκειμένου να προετοιμάσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα «ελάφια» ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 με αντίπαλο την Κηφισιά.
Ο Helistano Ciro Manga, ο Μιχάλης Ηλιάδης, ο Χρήστος Θεοδωράκης, ο Στέφανος Μαρτσάκης και ο Γιώργος Βουργουντζής ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Εκτός παραμένει ο Aldair Ferreira που συνεχίζει τις θεραπείες έπειτα από την θλάση που υπέστη, ενώ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις ο Ilya Markovskyi όμως αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να επιστρέψει στις προπονήσεις.
Ο Σωτήρης Αντωνίου περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες και την επιστροφή του Bakary Moussa Ndiaye που είχε επίσημες υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα της Μαυριτανίας.
Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο των «πρασίνων» της πόλης μας βρίσκεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (έχει οριστεί για το σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου) και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά, όπου τα «ελάφια» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις.
Βέβαια υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, με την ΠΑΕ Ρόδος και όλες τις ομάδες να περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Σωτήρης Αντωνίου έχει καταρτίσει το πρόγραμμα των προπονήσεων της εβδομάδας, με γνώμονα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στο προσεχές σαββατοκύριακο.
Τα «ελάφια» χθες προπονήθηκαν το πρωί, όπου εκτελέστηκαν ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές όλη την εβδομάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου