Αθλητικά

Ποσειδώνας Καρπάθου: Έξι ταλέντα προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα

Πιστός στην φιλοσοφία του ο Ποσειδώνας Καρπάθου προώθησε έξι νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Καρπάθιοι, αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο του Ποσειδώνα Καρπάθου καλωσορίζουν έξι νέα παιδιά που κάνουν το μεγάλο βήμα από την Ακαδημία ποδοσφαίρου στην πρώτη ομάδα του συλλόγου μας.
Μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου μας, ο Νικόλαος Χαλκιάς (τερματοφύλακας), ο Niko Kokunja (αμυντικός),ο Εμμανουήλ Χατζηπαπάς (μεσοεπιθετικός), ο Εμμανουήλ Παπαμηνάς (αμυντικός), ο Παύλος Σαξόνης (μέσος) και ο Γεώργιος Φουντής (μέσος) θα πάρουν φέτος το… βάπτισμα του πυρός από τον Γιάννη Καραμηνά στην πρώτη ομάδα, συνεχίζοντας έτσι την μακρόχρονη παράδοση που θέλει τον Ποσειδώνα Καρπάθου να στηρίζεται πάντα στα ‘’δικά του παιδιά’’.
Οι έξι νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να καταγράψουν τις πρώτες τους συμμετοχές με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας με την τρίαινα στο στήθος και να βοηθήσουν την ομάδα μας στην φετινή προσπάθειά της να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο που μας έχει συνηθίσει την τελευταία δεκαετία.
Σύσσωμος ο Α.Σ. Καρπάθου “Ποσειδών” τους εύχεται καλή τύχη και καλή επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η επίσημη αγαπημένη του νησιού μας πάντα βασιζόταν και πάντα θα βασίζεται στα ταλέντα που παράγει το νησί μας και η Ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου