ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Επέστρεψε στη βάση του και προπονήθηκε στην «Τέντα»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγορας

Ο Δια­γό­ρας ολο­κλή­ρωσε με τον καλύ­τερο τρόπο το βασικό στάδιο της προ­ε­τοι­μα­σίας του στην Αθήνα, καθώς το μεση­μέρι της Τετάρ­της επι­κρά­τησε σε φιλικό παι­χνίδι που διε­ξή­χθη στο γήπεδο των Γλυκών Νερών του Αιγάλεω με σκορ 1-0, με τέρμα που σημεί­ωσε στο 50ο λεπτό ο Μιχάλης Κουι­ρου­κί­δης.

Το βράδυ της Τετάρ­της, η απο­στολή του «γηραιού» επέ­στρεψε στη Ρόδο, προ­κει­μέ­νου να συνε­χί­σει την προ­ε­τοι­μα­σία της εντός των τειχών, ενόψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2.

Το χθεσινό πρό­γραμμα διε­ξή­χθη το πρωί στην «Τέντα» με τον Σάκη Θεο­δο­σιάδη να επι­κε­ντρώ­νε­ται σε ασκή­σεις απο­θε­ρα­πείας και χαλά­ρωμα για τους ποδο­σφαι­ρι­στές του.

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» θα προ­πο­νη­θούν σήμερα στο βοη­θη­τικό του δημο­τι­κού σταδίου, ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό για να ξεκου­ρα­στούν.

Ο Βασίλης Τσια­ντού­λας και ο Γιάννης Μπα­στιά­νος που ταλαι­πω­ρού­νται από ενο­χλή­σεις, προ­πο­νή­θη­καν ατομικά και όπως όλα δεί­χνουν μέσα στην προσεχή εβδο­μάδα θα επι­στρέ­ψουν σε κανο­νι­κούς ρυθμούς προ­γράμ­μα­τος. Ο Άγγελος Καρα­τά­σιος που υπέστη εξάρ­θρωση ωμο­πλά­της, ξεκου­ρά­ζε­ται και την Δευτέρα θα ξεκι­νή­σει ατομικό πρό­γραμμα εκγύ­μνα­σης.

Ανοιχτό… παρά­θυρο και γι’ άλλη μετεγ­γραφή

Στις τελευ­ταίες ημέρες ο Δια­γό­ρας ενί­σχυσε το ρόστερ του με τρεις ποδο­σφαι­ρι­στές, καθώς απέ­κτησε τον Κολομ­βιανό κεντρικό αμυ­ντικό Αλνταΐρ Ορντό­νιες Καρα­μπάλι, τον Βρα­ζι­λιάνο μεσο­ε­πι­θε­τικό Τομάς Ενρίκε Μπλάνκο Καβα­λιέρι και τον Έλληνα μεσο­α­μυ­ντικό Χουσεΐν Μουμίν.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», το ενδε­χό­μενο της περαι­τέρω μετεγ­γρα­φι­κής ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού, παρα­μέ­νει ανοιχτό, καθώς οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» συνε­χί­ζουν να εξε­τά­ζουν την αγορά, ανα­ζη­τώ­ντας ποδο­σφαι­ρι­στή με συγκε­κρι­μένα χαρα­κτη­ρι­στικά στο παι­χνίδι του.

Φιλικό παι­χνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου

Οι άνθρω­ποι του Διαγόρα βρί­σκο­νται σε ανοιχτή γραμμή επι­κοι­νω­νίας με τον Α.Ο. Πυλίου, προ­κει­μέ­νου να διε­ξα­χθεί φιλικό παι­χνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα απο­φα­σι­στεί, η ημε­ρο­μη­νία, η ώρα και το γήπεδο που θα διε­ξα­χθεί η φιλική ανα­μέ­τρηση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.