Από αστυνομικούς του ΑΤ Καρπάθου συνελήφθη το πρωι, 13 Σεπτεμβρίου 2021, Αλβανός που φέρεται να είναι ο συνεργός 28χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 450 δολαρίων από σπίτι στην Κάρπαθο, και συνελήφθη λίγη ώρα προτού αναχωρήσει από το νησί με πλοίο της γραμμής.
Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Αστυνομία, ήδη μέρος των κοσμημάτων που δεν είχαν βρεθεί αρχικά, εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν και αυτά στον ιδιοκτήτη τους.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.