ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Βόμβα» Αγγελοπούλου: Ανενεργές οι ΜΕΘ που δωρίσαμε στο ΕΣΥ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αγγελοπούλου

Με μήνυμά της από τη Θεσ­σα­λο­νίκη, η Πρό­ε­δρος της Επι­τρο­πής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγε­λο­πού­λου – Δασκα­λάκη ζητεί από τον Πρω­θυ­πουργό Κυριάκο Μητσο­τάκη και τον νέο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη να αξιο­ποι­η­θούν οι ΜΕΘ που δώρισε η Επι­τροπή «Ελλάδα 2021» στο ΕΣΥ.

Μιλώ­ντας στο «Ράδιο Θεσ­σα­λο­νίκη» η κα. Αγγε­λο­πού­λου τόνισε ότι οι εν λόγω ΜΕΘ παρα­μέ­νουν ανε­νερ­γές. «Περι­μέ­ναμε ότι θα βοη­θή­σουν στη συγκε­κρι­μένη συγκυ­ρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημα­ντικό. Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρω­θυ­πουργό να δώσουν λύση» ανέφερε χαρα­κτη­ρι­στικά η πρό­ε­δρος της Επι­τρο­πής.

Σε ερώτηση σχετικά με την έρευνα των ιατρών του Νοσο­κο­μείου Παπα­νι­κο­λάου για το ελλη­νικό φάρμακο κατά του κορο­ναϊού Covid-19, η κα Αγγε­λο­πού­λου είπε ότι η Επι­τροπή αντα­πο­κρί­θηκε από την πρώτη στιγμή γιατί θέλει οι Έλληνες επι­στή­μο­νες να ζουν και να δημιουρ­γούν στη χώρα τους. Και δεν έκρυψε την ικα­νο­ποί­ησή της για το γεγονός πως το φάρμακο χορη­γεί­ται ήδη σε ασθε­νείς με εντυ­πω­σιακά απο­τε­λέ­σματα.

«Έχουμε τους ανθρώ­πους, χρεια­ζό­μα­στε τις τυπικές δια­δι­κα­σίες για να ξεπερ­νούμε τους φράχτες» δήλωσε.

Πηγή: Reporter.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.