ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο διπλό «μπαμ» με Αξιώτη και Πάπα από την Αδελφοσύνη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Αδελφοσύνη-Αξιώτης

Τη συμ­φω­νία της με τους μεσο­ε­πι­θε­τι­κούς Λάκη Αξιώτη και Βίκτωρα Πάπα επι­ση­μο­ποί­ησε η διοί­κηση της Αδελ­φο­σύ­νης, στέλ­νο­ντας άλλο ένα ηχηρό μήνυμα προς τον αντα­γω­νι­σμό για τους υψηλούς στόχους, με τους οποίους θα μπει στο νέο πρω­τά­θλημα της Β’ τοπικής κατη­γο­ρίας.

Το «κοντέρ» του δύο ποδο­σφαι­ρι­στών έχει γράψει αμέ­τρητα «χιλιό­με­τρα» στο πρω­τά­θλημα της Α’ κατη­γο­ρίας και ο νέος προ­πο­νη­τής του Νώντας Αξιώτης είναι βέβαιος, πως η εμπει­ρίας του θα απο­δει­χθεί κατα­λυ­τική για την προ­σπά­θεια της ομάδας του να κατα­κτή­σει την πρωτιά και να προ­βι­βα­στεί στα «σαλόνια» του τοπικού, για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της.

Η Αδελ­φο­σύνη έχει ήδη ενι­σχυ­θεί σημα­ντικά, ωστόσο δεν πρό­κει­ται να στα­μα­τή­σει.

Στα «σκαριά» βρί­σκο­νται άλλες δύο τρεις προ­σθή­κες, που θα βάλουν τελεία στη θερινή μετεγ­γρα­φική δρα­στη­ριό­τητα του σωμα­τείου.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των ποδο­σφαι­ρι­στών της Αδελ­φο­σύ­νης ενόψει των διορ­γα­νώ­σεων της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί να ξεκι­νή­σει στις 6 Σεπτεμ­βρίου στο ενω­σιακό γήπεδο «Κλε­ό­βου­λος Χατζη­γε­ωρ­γίου» στο Τσαΐρι.

Η ομάδα θα συνε­χί­σει να χρη­σι­μο­ποιεί ως έδρα, για τους επί­ση­μους αγώνες της, το γήπεδο των Αγίων Απο­στό­λων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.