ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tι λένε τα άστρα για τις εκλογές – Ο “Λέων” Τσίπρας ευννοείται – Πάνω από 12% η ΧΑ – Ποσοστά σε Περιφέρειες και Δήμους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστρα
Μέγεθος γραμμάτων

Το γε­γο­νός ότι η εκλο­γι­κή ανα­μέ­τρη­ση της Κυ­ρια­κής 18 Μαΐου είναι από τις πιο δύ­σκο­λες των τε­λευ­ταί­ων ετών το γρά­φουν μέχρι και τα άστρα! Η ημε­ρο­μη­νία διε­ξα­γω­γής τους θε­ω­ρεί­ται από τους ει­δι­κούς «εντε­λώς λαν­θα­σμέ­νη», αφού η αστρο­λο­γι­κή ιστο­ρία έχει απο­δεί­ξει πως εκλο­γές έπει­τα από τόσο δυ­να­τές εκλεί­ψεις (όπως ήταν η σε­λη­νια­κή στις 15 Απρι­λί­ου και η ηλια­κή στις 29) φέρ­νουν με­γά­λες ανα­τρο­πές.

Οπως απο­κα­λύ­πτει στην «Espresso της Κυ­ρια­κής» η πο­λι­τι­κή αστρο­λό­γος και εκ­πρό­σω­πος της American of Astrologers of Hellas Δή­μη­τρα Πα­πα­νι­κο­λο­πού­λου, οι επι­κεί­με­νες εκλο­γές θα μπο­ρού­σαν να ονο­μα­στούν και «στη­λι­τι­κές», ενώ πε­ριο­χές-«κά­στρα» των δύο άλ­λο­τε με­γά­λων κομ­μά­των Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα χα­θούν και θα αλ­λά­ξουν ορι­στι­κά πο­λι­τι­κό χρώμα. «Η ημε­ρο­μη­νία που έχει επι­λε­γεί για τις εκλο­γές είναι αστρο­λο­γι­κά η χει­ρό­τε­ρη. Οι εκλο­γές αυτές θα φέ­ρουν με­γά­λες ανα­τρο­πές στο πο­λι­τι­κό σκη­νι­κό, ανοί­γο­ντας έτσι τον δρόμο για πρό­ω­ρες βου­λευ­τι­κές εκλο­γές» εξη­γεί η ει­δι­κός, αστρο­λο­γι­κή σύμ­βου­λος και πολ­λών Ελ­λή­νων πο­λι­τι­κών, ενώ προ­σθέ­τει: «Τα άστρα δεί­χνουν πως η Ν.Δ. χάνει το 70% των δήμων (Θεσ­σα­λο­νί­κη, Αθήνα, Λά­ρι­σα, Βόλο, Αχαΐα, Δω­δε­κά­νη­σα, Κρήτη κ.ά.) και των πε­ρι­φε­ρειών που μέχρι τώρα της ανή­καν. Στις ευ­ρω­ε­κλο­γές οι τε­λευ­ταί­οι γί­νο­νται πρώ­τοι και οι πρώ­τοι τε­λευ­ταί­οι. Κόμ­μα­τα που θε­ω­ρού­νται δε­δο­μέ­να δεν θα μπουν στο Ευ­ρω­κοι­νο­βού­λιο, ενώ το ίδιο θα συμ­βεί και με τους ευ­ρω­βου­λευ­τές».

Σύμ­φω­να με τις αστρο­λο­γι­κές προ­βλέ­ψεις της Δή­μη­τρας Πα­πα­νι­κο­λο­πού­λου, πρώτο κόμμα στις εκλο­γές της επό­με­νης Κυ­ρια­κής θα ανα­κη­ρυ­χθεί ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, με δια­φο­ρά από 2% έως 5% από τη Νέα Δη­μο­κρα­τία. «Το ΠΑΣΟΚ, όσο και αν στε­να­χω­ρεί κά­ποιους, δια­λύ­ε­ται ολο­κλη­ρω­τι­κά μετά τις εκλο­γές. Η Χρυσή Αυγή – Ελ­λη­νι­κή Αυγή θα ξε­πε­ρά­σει το 12%, ενώ θα έχου­με πτώση στα πο­σο­στά των Ανε­ξάρ­τη­των Ελ­λή­νων. Το Πο­τά­μι δεί­χνει να περ­νά­ει στην Ευ­ρω­βου­λή.

Γε­νι­κά, και στις δύο πε­ρι­πτώ­σεις των εκλο­γών αστρο­λο­γι­κά στο 70% νι­κη­τής είναι ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και ο Αλέ­ξης Τσί­πρας, που είναι Λέων. Ο αστρο­λο­γι­κός του χάρ­της “δεί­χνει” να ανε­βαί­νει τα σκα­λο­πά­τια του Μα­ξί­μου, εάν οι εκλο­γές γί­νουν το φθι­νό­πω­ρο. Εάν οι εκλο­γές προ­κη­ρυ­χθούν νω­ρί­τε­ρα, θα οδεύ­σει προς την εξου­σία, αλλά όχι αυ­το­δύ­να­μος. Αντί­στοι­χα, συν­δυα­σμός αστρο­λο­γι­κών χαρ­τών και ου­ρά­νιων φαι­νο­μέ­νων δεί­χνει αλ­λα­γή ηγε­σί­ας στη Ν.Δ., ενώ το εκλο­γι­κό απο­τέ­λε­σμα σε πολ­λές πε­ρι­πτώ­σεις θα αμ­φι­σβη­τη­θεί.

Δεί­χνει επί­σης -με από­λυ­τη αστρο­λο­γι­κή βε­βαιό­τη­τα- ότι η Ελ­λά­δα στο τέλος θα ανα­κάμ­ψει μετά τη νέα εποχή, που θέλει επι­στρο­φή στη μά­χι­μη πο­λι­τι­κή του Κων­στα­ντί­νου Κα­ρα­μαν­λή. Το σί­γου­ρο είναι πως ο πρω­θυ­πουρ­γός της χώρας τη δε­δο­μέ­νη στιγ­μή που γί­νο­νται οι εκλο­γές δεν ευ­νο­εί­ται, ενώ το ίδιο ισχύ­ει και για τον Ευάγ­γε­λο Βε­νι­ζέ­λο».

Πε­ρι­φέ­ρειες και δήμοι

Ακο­λου­θώ­ντας πάντα την τολ­μη­ρή τα­κτι­κή που τη δια­κρί­νει, δη­λα­δή τη συ­γκε­κρι­μέ­νη πρό­βλε­ψη που αψηφά την επι­κιν­δυ­νό­τη­τα να δια­ψευ­στεί, η πο­λι­τι­κή αστρο­λό­γος Δή­μη­τρα Πα­πα­νι­κο­λο­πού­λου ανα­λύ­ει για την «Espresso της Κυ­ρια­κής» τα δε­δο­μέ­να ανά νευ­ραλ­γι­κή πε­ρι­φέ­ρεια ή δήμο αλλά και ανά υπο­ψή­φιο.

Ετσι, για τον Πει­ραιά η αστρο­λό­γος προ­βλέ­πει: «Ο Βα­σί­λης Μι­χα­λο­λιά­κος, αν και Σκορ­πιός, δεί­χνει να παίρ­νει τον Δήμο του Πει­ραιά -με πι­θα­νό­τη­τες 70%- στον δεύ­τε­ρο γύρο. Ο Γιάν­νης Μώ­ρα­λης, ωστό­σο, δεν θα κα­τα­φέ­ρει να φέρει την ανα­τρο­πή στον Δήμο του Πει­ραιά, αν και το πο­σο­στό του δεν θα είναι διό­λου ευ­κα­τα­φρό­νη­το».

Για τον ιστο­ρι­κό δήμο της νύφης του Θερ­μαϊ­κού τα άστρα «δεί­χνουν» Μπου­τά­ρη: «Η Θεσ­σα­λο­νί­κη δεί­χνει να πα­ρα­μέ­νει στα χέρια του ση­με­ρι­νού δη­μάρ­χου της, ο οποί­ος είναι γεν­νη­μέ­νος στις 13 Ιου­νί­ου του 1942, εποχή που εί­χα­με δυ­να­τή ευ­θυ­γράμ­μι­ση στους Δι­δύ­μους. Ο Σταύ­ρος Κα­λα­φά­της, από την άλλη, είναι Ταύ­ρος και η ηλια­κή έκλει­ψη στον Ταύρο δεν είναι ό,τι κα­λύ­τε­ρο για εκεί­νον.

Στον Δήμο Μα­ρα­θώ­να ο υπο­ψή­φιος Ηλίας Ψι­νά­κης είναι Κριός και απο­φά­σι­σε να ασχο­λη­θεί με κάτι που του πη­γαί­νει και δεν είναι άλλο από τον πο­λι­τι­σμό. Τα άστρα δεί­χνουν πως παίρ­νει το ει­σι­τή­ριο και κερ­δί­ζει τον δήμο».

Η Πε­ρι­φέ­ρεια Ατ­τι­κής είναι μια ιδιά­ζου­σα πε­ρί­πτω­ση: «Είναι η πε­ρι­φέ­ρεια στην οποία θα δοθεί η με­γα­λύ­τε­ρη πο­λι­τι­κή μάχη. Είναι η πε­ρι­φέ­ρεια της πό­λω­σης. Ευ­νο­ού­με­νος αστρο­λο­γι­κά για την πε­ρι­φέ­ρεια είναι ο Γιώρ­γος Κου­μου­τσά­κος, στο 70%, αλλά δυ­στυ­χώς για τον ίδιο δεν θα κα­τα­φέ­ρει να πάρει το ει­σι­τή­ριο της εκλο­γής, καθώς φαί­νε­ται πως τα πράγ­μα­τα για τον Γιάν­νη Σγου­ρό είναι σαφώς κα­λύ­τε­ρα, όπως και για τη Ρένα Δού­ρου. Από την άλλη ο Ηλίας Πα­να­γιώ­τα­ρος της Ελ­λη­νι­κής Αυγής θα είναι πολύ κοντά στον δεύ­τε­ρο γύρο, με ένα πο­σο­στό που για πολ­λούς θα θε­ω­ρη­θεί ακόμα και έκ­πλη­ξη».

Σύμ­φω­να με τη Δή­μη­τρα Πα­πα­νι­κο­λο­πού­λου, στην Πε­ρι­φέ­ρεια Κε­ντρι­κής Μα­κε­δο­νί­ας και σε εκεί­νην της Στε­ρε­άς Ελ­λά­δας τα πράγ­μα­τα είναι πιο κα­θα­ρά από πλευ­ράς άστρων: «Ο Γιάν­νης Ιω­αν­νί­δης ανή­κει στους Ιχθύς και αν και έχει απο­δεί­ξει πολ­λές φορές στο πα­ρελ­θόν πόσο καλός κό­ουτς είναι, ωστό­σο αυτή η στιγ­μή δεν τον ευ­νο­εί κα­θό­λου. Από την άλλη, όμως, ο Από­στο­λος Τζι­τζι­κώ­στας είναι Παρ­θέ­νος, με την ημε­ρο­μη­νία των εκλο­γών πολύ ευ­νοϊ­κή για εκεί­νον και δεί­χνει -στο 70%- να παίρ­νει άνετα την πε­ρι­φέ­ρεια.

Οσο για την Πε­ρι­φέ­ρεια Στε­ρε­άς Ελ­λά­δας, δεί­χνει να την κερ­δί­ζει ένας νέος άν­θρω­πος, που καθώς ανή­κει στους Ιχθύς έχει να προ­σφέ­ρει πολλά. Η ημε­ρο­μη­νία που απο­φά­σι­σε ο Κων­στα­ντί­νος Μπα­κο­γιάν­νης να ανα­κοι­νώ­σει τον συν­δυα­σμό του του δίνει το ει­σι­τή­ριο της επι­τυ­χί­ας. Από την άλλη, ο Θα­νά­σης Γιαν­νό­που­λος είναι γεν­νη­μέ­νος στις 3 Μαρ­τί­ου του 1946 κάτω από μια δυ­να­τή ευ­θυ­γράμ­μι­ση στους Ιχθύς, που σε αυτή τη φάση -αν και ως για­τρός αρι­στεύ­ει- θα ση­μά­νει το τέλος της πο­λι­τι­κής του θη­τεί­ας.

Η μο­νο­μα­χία της Αθή­νας

«Ο Γιώρ­γος Κα­μί­νης είναι Καρ­κί­νος. Οι Καρ­κί­νοι δεν υπήρ­ξαν καλοί πο­λι­τι­κοί, ούτε όμως και καλοί στο διοι­κείν. Αστρο­λο­γι­κά είναι δύ­σκο­λο να βρε­θεί στον δεύ­τε­ρο γύρο, όμως θα κάνει την έκ­πλη­ξη. Αυτό μπο­ρεί να συμ­βεί γιατί οι εκλεί­ψεις που προη­γή­θη­καν είναι ανα­τρε­πτι­κές και ταυ­τό­χρο­να δεί­χνουν τον δρόμο των στη­λι­τι­κών εκλο­γών του 1874.

Ο Νι­κή­τας Κα­κλα­μά­νης είναι Κριός, ευαί­σθη­τος και συ­ναι­σθη­μα­τι­κός. Με τον επα­να­στα­τι­κό Ου­ρα­νό στον Κριό φαί­νε­ται πως, κατά 70%, θα πάρει το δρόμο για τον δεύ­τε­ρο γύρο» λέει η πο­λι­τι­κή αστρο­λό­γος ανα­λύ­ο­ντας τα δε­δο­μέ­να για τη μάχη της Αθή­νας.

«Ο Αρης Σπη­λιω­το­που­λος είναι Σκορ­πιός. Ο Κρό­νος στον Σκορ­πιό δη­μιουρ­γεί μα­θή­μα­τα και ύπου­λα χτυ­πή­μα­τα. Η ηλια­κή έκλει­ψη στον Ταύρο δη­μιουρ­γεί σο­βα­ρά προ­βλή­μα­τα στην πο­λι­τι­κή του εκ­στρα­τεία και θα δυ­σκο­λευ­τεί πολύ να πάρει το ει­σι­τή­ριο για τον δεύ­τε­ρο γύρο.

Ο Ηλίας Κα­σι­διά­ρης είναι Το­ξό­της. Ο μήνας Μάιος για τη Χρυσή Αυγή και την Ελ­λη­νι­κή Αυγή για την Αθήνα είναι ο κα­λύ­τε­ρος μήνας για τον ίδιο και για το κόμμα και αστρο­λο­γι­κά δεί­χνει να παίρ­νει το ει­σι­τή­ριο, στο 70%. Ο Δήμος της Αθή­νας θα κρι­θεί στον δεύ­τε­ρο γύρο και στις πιο ύπου­λες συμ­μα­χί­ες.

Από την άλλη, οι Ανε­ξάρ­τη­τοι Ελ­λη­νες έχουν πο­σο­στά σε κα­θο­δι­κή πο­ρεία, ωστό­σο ο Βα­σί­λης Κα­περ­νά­ρος στην Αθήνα θα κα­τα­φέ­ρει να πάρει ένα ικα­νο­ποι­η­τι­κό πο­σο­στό».

Θάνος Μα­κρο­γαμ­βρά­κης – ΕSPRESSO

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.