Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Η κλεψύδρα… αδειάζει

Η άμμος στην κλεψύδρα αρχίζει να τελειώνει… σχετικά με την συμμετοχή του ΓΑΣ Ιάλυσος στο νέο ενιαίο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο πρόεδρος των «τοξοβόλων» Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι στενοί του συνεργάτες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να καλυφθούν τα απαραίτητα οικονομικά κριτήρια που ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα.
Οι επόμενες ημέρες είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμες σχετικά με το μέλλον των «ερυθροκίτρινων», με τις πιθανότητες συμμετοχής της ομάδας στην ενιαία Super League 2 αυτή την στιγμή να είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία… με τους «τοξοβόλους» να ευελπιστούν πάντως σε ανατροπή των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί μέχρι αυτή την στιγμή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου