Ειδήσεις

Δήλωση του υποψηφίου Κωνσταντίνου Πίτση

Σε μία περίοδο όπου η νέα γενιά δοκιμάζεται κι αυτή από την γενικότερη κρίση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.
Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Στράτου Καρίκη, ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου.
Η παράταξη << Ροδίων Όραμα >> είναι μια ομάδα πολυσυλλεκτική, με άξια στελέχη, με έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους, που έχουν όρεξη, μεράκι, διάθεση να εργαστούν και να δώσουν το δικό τους στίγμα στον τόπο μας , με νέες πρωτοποριακές ιδέες και πρακτικές για το νησί μας.
Ειδικά για την πόλη μας τον Αρχάγγελο, πιστεύω ότι είναι ένας ιστορικός τόπος με ισχυρά αποθέματα φυσικής ομορφιάς, με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους και με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Ξέρουμε πολύ καλά πως έχουν τα πράγματα και τι έργο έγινε την τελευταία τετραετία . Λυπάμαι που διαπιστώνω –όπως όλοι μας- ότι γίναμε ουραγοί των εξελίξεων.
Ακριβώς γι’ αυτό, επειδή έχουμε επίγνωση της κατάστασης και συνάμα διαθέτουμε την όρεξη, αλλά και την πυγμή –αν και όπου χρειαστεί – μπορούμε να τα καταφέρουμε και να αλλάξουμε τα δεδομένα..
Απευθύνομαι στους δημότες και στους συνυποψήφιους όλων των συνδυασμών. Στη διαφωνία έχουν όλοι το δικαίωμα. Καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές επιβάλλεται να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός.
Ζητώ λοιπόν τη στήριξη των συμπατριωτών μου Αρχαγγελιτών και δεσμεύομαι να εργαστώ για το κοινό καλό, για ένα Αρχάγγελο που θα είναι πρωτοπόρος -όπως άλλωστε του αξίζει.

Πίτσης Γ. Κωνσταντίνος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου