ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από την Ηρωϊκή Κάσο ο Γ. Γεραπετρίτης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γεραπετρίτης Κάσος

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από την Ηρωική Κάσο, με αφορμή την επέτειο του Ολο­καυ­τώ­μα­τος, ο υπουρ­γός Επι­κρα­τείας, Γιώργος Γερα­πε­τρί­της.

«Οποιοσ­δή­ποτε, οπο­τε­δή­ποτε θεω­ρή­σει ότι μπορεί να επι­βου­λεύ­ε­ται ελλη­νική γη θα βρίσκει απέ­να­ντι του ομόθυμα τον ελλη­νι­σμό. Καμία παρα­χώ­ρηση στην κυριαρ­χία μας. Θα είμαστε ενω­μέ­νοι σαν μια γροθιά» δήλωσε χαρα­κτη­ρι­στικά, στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.

Ανέφερε ότι το Ολο­καύ­τωμα είναι ζωντανό μνημείο, ένα στοι­χείο μνήμης για όλο τον πολι­τι­σμό, τονί­ζο­ντας ότι απο­τε­λεί μια μεγάλη παρα­κα­τα­θήκη για όλους τους Έλληνες.

«Πρώιμο σενάριο οι πρόωρες εκλογές»

Απέ­κλεισε το ενδε­χό­μενο να είναι υπο­ψή­φιος στις βου­λευ­τι­κές εκλογές στη Δωδε­κά­νησο, ο υπουρ­γός Επι­κρα­τείας, Γιώργος Γερα­πε­τρί­της.

«Η διάθεσή μου απέ­να­ντι στον τόπο μου είναι πρω­τί­στως να βοηθήσω από τη θέση που είμαι», ανέφερε, σημειώ­νο­ντας ότι δεν έχει απο­λύ­τως καμία προ­ο­πτική να είναι υπο­ψή­φιος.

Τόνισε πάντως, ότι από οποια­δή­ποτε θέση και αν βρεθεί, είτε πολι­τική είτε ακα­δη­μαϊκή ή άλλη δημόσια, θα βοη­θή­σει τον τόπο του.

Ερω­τη­θείς από την ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου για το εάν η κυβέρ­νηση σκέ­πτε­ται να προ­κη­ρύ­ξει πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι είναι “πρώιμο ένα τέτοιο σενάριο”.

Πηγή ertnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.