ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βλέπει ψηλά η Αδελφοσύνη, ενδιαφέρεται για Λάκη Αξιώτη

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Ε. Αδελφοσυνης- Πολυβωτης

Με προ­πο­νητή ξανά τον Νώντα Αξιώτη, καθώς και με τη διάθεση να πρω­τα­γω­νι­στή­σει, θα πορευ­τεί η Αδελ­φο­σύνη στις διορ­γα­νώ­σεις της επό­με­νης αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Ο έμπει­ρος τεχνι­κός τα βρήκε, με ευκολία, σε όλα με τη διοί­κηση και περι­μέ­νει πλέον την έλευση της επό­με­νης εβδο­μά­δας, ώστε να μάθει τα ονόματα των πρώτων από τους ποδο­σφαι­ρι­στές της περ­σι­νής ομάδας, που θα στη­ρί­ξουν τη νέα προ­σπά­θειά της.

Ενδει­κτική της από­φα­σης των ανθρώ­πων του συλ­λό­γου να τοπο­θε­τή­σουν ψηλό­τερα τον πήχη των φιλο­δο­ξιών τους είναι η απόφαση να ενι­σχύ­σουν την ομάδα με του­λά­χι­στον έξι μετεγ­γρα­φές πρώτης γραμμής. Στις πρώτες θέσεις της σχε­τι­κής λίστας- αν όχι στην πρώτη- φιγου­ρά­ρει το όνομα του πολύ­πει­ρου, ποιο­τι­κού μεσο­ε­πι­θε­τι­κού Λάκη Αξιώτη, την από­κτηση του οποίου ο πατέρας του προ­πο­νη­τής της Αδελ­φο­σύ­νης επι­θυ­μεί διακαώς.

Η υπόθεση είναι πολύ πιθανό να προ­χω­ρή­σει, εφόσον ο Λάκης Αξιώτης απο­δε­σμευ­τεί από τον Ηρακλή Μαρι­τσών, στο δυνα­μικό του οποίου ανήκει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.