Αθλητικά

Για δείπνο επανέναρξης ετοιμάζονται στην ΑΕΡΑ

Το δείπνο, το οποίο θα παραθέσει εντός των επόμενων ημερών η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή Ανδρέα Σταύρου, θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την επιστροφή της ΑΕΡΑ στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.
Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», για την επέκταση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Σταύρου απομένουν μόνο τα τυπικά, κάτι που ισχύει και για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αποχωρήσεις από το υφιστάμενο ρόστερ δεν προβλέπονται, ωστόσο αν εμφανιστούν αθλητές που θα εκφράσουν την επιθυμία να αλλάξουν ποδοσφαιρικό περιβάλλον κι εφόσον δεν υπάρχει υφίστανται δεσμεύσεις από το προηγούμενο καλοκαίρι, η διοίκηση δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα προχωρήσει στις απαιτούμενες κινήσεις ενίσχυσης.
Υπενθυμίζεται, πως στην ΑΕΡΑ περιμένουν την επιστροφή των Γιάννη Αρφαρά και Κώστα Χειμωνέττου, οι οποίοι παραχωρήθηκαν στον Α.Ο. Πυλίου με συμφωνία δανεισμού, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα της Κω στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι στόχοι των Αφαντενών παραμένουν απολύτως ξεκάθαροι. Η ομάδα θα μπει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries για να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τον τίτλο, με την προσδοκία να έχει τη δυνατότητα να το κάνει με τον κόσμο της στις εξέδρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου