Αθλητικά

Διαγόρας: Τέλος ο Σελινιωτάκης

Χανια- Διαγορας Σελινιωτάκης

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Διαγόρα αποτελεί ο Αλέξανδρος Σελινιωτάκης, καθώς ο «γηραιός» ανακοίνωση την λύση της συνεργασία των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την κοινή συναινέση λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σελινιωτάκη.
Τον ευχαριστεί για την προσφορά του, του εύχεται καλή τύχη και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
Η αποστολή για Εργοτέλη
Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτελή για την 1η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 2, ανακοίνωσε ο Διαγόρας.
Αναλυτικά την αποστολή, συγκροτούν οι ακόλουθοι αθλητές:
Αλάεθ, Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Μπίντσης, Μανωλάκης, Μπαστακός, Νάτσης, Ρουγκάλας, Τσέλιος, Τσιαντούλας, Σμυρλής, Μασούρας, Κονέ, Καρατάσιος, Γεωργίου, Δημήτρουλας, Κωστούλας, Χότζα, Σανδραβέλης και Αθανασίου».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.