Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεά του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου στο ιατρείο της Χάλκης

Στους σκοπούς του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη – εκτός από την χορήγηση υποτροφιών – συμπεριλαμβάνεται και η παροχή νοσηλευτικής φροντίδας (στο σπίτι) σε ηλικιωμένες και ηλικιωμένους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος, στα νησιά Χάλκη και Κω.
Αυτό γίνεται με νοσηλεύτριες, που είναι εγκαταστημένες και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτά τα δύο νησιά, από την σύσταση του Ιδρύματος, επί μια δεκαετία (περίπου).
Για την καλύτερη εκπλήρωση αυτού του σκοπού και για την μεταφορά περιθαλπομένων προς και από το ιατρείο της Χάλκης, το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη προμηθεύτηκε ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο (εφοδιασμένο και με φορείο) που έχει την δυνατότητα πρόσβασης στα στενά του παραδοσιακού οικισμού του νησιού.
Με το αμαξίδιο αυτό (που βρίσκεται ήδη στο νησί, σε λειτουργία) το Ίδρυμα συμβάλλει στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος της διακομιδής ασθενών προς το ιατρείο.

Για το Διοικητικό Συμβόύλιο
Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας
Κοσμάς Σφυρίου                      Γιάννης Βαληνάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου