ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καπιτώλιο: Περιστατικό με πυροβολισμούς και τραυματίες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
833

Συνα­γερ­μός σήμανε πριν από λίγο στο Καπι­τώ­λιο, στην Ουά­σιγ­κτον, έπειτα από ανα­φο­ρές για πυρο­βο­λι­σμούς στον εξω­τε­ρικό χώρο του κτιρίου και τον τραυ­μα­τι­σμό του­λά­χι­στον δύο αστυ­νο­μι­κών.

Σύγχυση επι­κρα­τεί προς το παρόν για το τί ακριβώς συνέβη. Υπάρ­χουν ανε­πι­βε­βαί­ω­τες πλη­ρο­φο­ρίες ότι οι δύο αστυ­νο­μι­κοί δέχθη­καν πυρά από αγνώ­στους. Άλλες, ανα­φέ­ρουν ότι τους χτύπησε διερ­χό­μενο όχημα.

Όπως ανα­κοι­νώ­θηκε πριν από λίγο, έχει γίνει σύλληψη υπόπτων, χωρίς να δοθούν περισ­σό­τε­ρες λεπτο­μέ­ρειες.

Το συμβάν έγινε στη βορειο­α­να­το­λική πλευρά του Καπι­τω­λίου, μεταξύ του κεντρι­κού κτιρίου και των γρα­φείων της Γερου­σίας.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ασθε­νο­φόρα και ισχυρές δυνά­μεις της αστυ­νο­μίας, ενώ σε καθε­στώς lockdown έχει τεθεί το Καπι­τώ­λιο, τρεις μήνες μετά τα έκτροπα στον «ναό της δημο­κρα­τίας».

Πηγή: in.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.