Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, η Λιμενική Αρχή Κάσου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθ. 06, ότι κατά την διαδικασία ανάσυρσης αγκυρών κατά τον απόπλου του πλοίου από τον οικείο λιμένα, υπήρξε απώλεια της αριστερής άγκυρας κι ότι συνεχίζει τον πλου του για ασφαλές αγκυροβόλιο στο λιμένα «ΠΗΓΑΔΙΩΝ» ν. Καρπάθου.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ επί του πλοίου επέβαιναν 65 άτομα πλήρωμα, 54 επιβάτες, 15 Ε.Ι.Χ οχήματα, 29 Φ/Γ και 4 δίκυκλα.
Το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα «ΠΗΓΑΔΙΩΝ» ν. Καρπάθου, ενώ από το Λιμεναρχείο Καρπάθου αρχικά του απαγορεύτηκε ο απόπλους και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, του επετράπη ο απόπλους.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.