ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός 20/3/21: 2 νέα κρούσματα στην ΠΕ Ρόδου-30 στην ΠΕ Καλύμνου-3 στην ΠΕ Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Ιδιαί­τερα υψηλά παρα­μέ­νουν τα κρού­σματα κορο­ναϊού στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι ήδη σχε­διά­ζε­ται η στα­διακή άρση των περιο­ρι­στι­κών μέτρων, κάποια από αυτά να αίρο­νται σήμερα, Σάββατο, όπου η απα­γό­ρευση κυκλο­φο­ρίας θα ισχύει από τις 21:00 και όχι από τις 19:00. Συγκε­κρι­μένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανα­κοί­νωσε 2.535 νέα κρού­σματα του φονικού ιού.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα την αρνη­τική πρωτιά στην κατα­νομή των κρου­σμά­των, κατα­γρά­φο­ντας για μια ακόμα φορά σχεδόν τα μισά κρού­σματα της χώρας μας, ενώ ακο­λου­θεί η Θεσ­σα­λο­νίκη, η οποία βλέπει τα κρού­σματα να αυξά­νο­νται δρα­μα­τικά όσο περνούν οι μέρες.

Δείτε ανα­λυ­τικά:

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.