ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασίλης Χριστόπουλος: «Εύκολη απόφαση να πάω στον ΓΑΣ Ιάλυσος»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Χριστόπουλος- Ιαλυσος

Σημα­ντική στιγμή για την καριέρα του Βασίλη Χρι­στό­που­λου. Ο νεαρός μεσο­ε­πι­θε­τι­κός που αγω­νι­ζό­ταν στον Παναι­γιά­λειο πήρε μετεγ­γραφή στον ΓΑΣ Ιάλυσος που θα αγω­νι­στεί στο πρω­τά­θλημα της Football League!

Ο Χρι­στό­που­λος ήταν σε εξαι­ρε­τική φόρμα τις πρώτες αγω­νι­στι­κές της Γ’ Εθνικής και έτσι οι «τοξο­βό­λοι» με συνο­πτι­κές δια­δι­κα­σίες τον ενέ­τα­ξαν στο δυνα­μικό τους.

Ο νεαρός μεσο­ε­πι­θε­τι­κός μίλησε στη «Match» για το χρονικό της μετεγ­γρα­φής, ενώ αξίζει να σημειώ­σουμε πως απέ­κτησε πριν λίγες ημέρες και το πτυχίο του από το Παι­δα­γω­γικό Τμήμα Νηπια­γω­γών.

-Βασίλη, θα αγω­νί­ζε­σαι πλέον στον ΓΑΣ Ιάλυσος. Πότε ήρθε η πρόταση;

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, το βράδυ της περα­σμέ­νης Δευ­τέ­ρας. Έπρεπε να απα­ντήσω γρήγορα, να μιλήσω με τον Παναι­γιά­λειο και να φύγω για τις απα­ραί­τη­τες εξε­τά­σεις και τα εργο­με­τρικά. Τετάρτη ανέβηκα Αθήνα, Πέμπτη πέρασα εργο­με­τρικά, Παρα­σκευή μπήκα στο αερο­πλάνο και είμαι τώρα στη Ρόδο».

-Ήταν εύκολη η απόφαση;

«Δεδο­μέ­νης της κατά­στα­σης που επι­κρα­τεί στη Γ’ Εθνική και σε συν­δυα­σμό με το ότι ο ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ομάδα ιστο­ρική και αγω­νί­ζε­ται σε επαγ­γελ­μα­τική κατη­γο­ρία, απο­φά­σισα να συμ­φω­νήσω, καθώς ήταν μια ευκαι­ρία που δεν παρου­σιά­ζε­ται εύκολα.

Στόχος είναι η ομάδα να σωθεί και να βρί­σκε­ται στην Super League 2, ενώ οι δικοί μου στόχοι είναι να δουλεύω καθη­με­ρινά και να μπορέσω να δια­κριθώ», ανέφερε ο Χρι­στό­που­λος, ενώ ευχα­ρί­στησε και τον Παναι­γιά­λειο λέγο­ντας:

«Θέλω να ευχα­ρι­στήσω την παλιά μου ομάδα ακόμη μια φορά δημόσια για όσα μου πρό­σφερε και φυσικά που δεν μου στάθηκε εμπόδιο στο να κάνω ένα βήμα πιο ψηλά».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.