ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Τα αδέλφια Τσέλιου… έκλεψαν τις εντυπώσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΤΣΕΛΙΟΣ

Τα δίδυμα αδέλφια Ηλίας και Θεμι­στο­κλής Τσέλιος… έκλεψαν τις εντυ­πώ­σεις στα παι­χνί­δια της Τετάρ­της στο πλαίσιο της 12ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2, για δια­φο­ρε­τι­κούς λόγους.

Ο μεσο­ε­πι­θε­τι­κός Ηλίας Τσέλιος ήταν ο μεγάλος πρω­τα­γω­νι­στής στην σπου­δαία εκτός έδρας νίκη του Εργο­τέλη σε βάρος του Ιωνικού Νικαίας με σκορ 3-2, καθώς ήταν ο σκόρερ και των τριών τερ­μά­των των Κρη­τι­κών, οδη­γώ­ντας τους στην κορυφή του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα.

Την ίδια ώρα ο γκολ­κί­περ του Διαγόρα Θεμι­στο­κλής Τσέλιος ήταν επίσης πρω­τα­γω­νι­στής με μία αξιέ­παινη και ανθρώ­πινη πράξη του.

Μετά το νικη­φόρο παι­χνίδι του «γηραιού» με τον Ο.Φ. Ιερά­πε­τρας στο δημο­τικό στάδιο της πόλης μας, ο 23χρονος τερ­μα­το­φύ­λα­κας ενη­με­ρώ­θηκε από τρίτο άτομο ότι ένας 14χρονος θαυ­μα­στής του με σοβα­ρό­τατα κινη­τικά προ­βλή­ματα, ζήτησε ώς δώρο τα γάντια του.

Ο «φύλακας άγγελος» του Διαγόρα αντα­πο­κρί­θηκε άμεσα στην επι­θυ­μία του νεαρού, θέλο­ντας με τον τρόπο αυτό να του προ­σφέ­ρει μια ιδιαί­τερη ξεχω­ρι­στή στιγμή χαράς!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.