ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς αναστολή των πρωτοκόλλων κατεδάφισης σε αιγιαλούς και δασικές εκτάσεις για 9 μήνες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αυθαίρετο

Κατα­τέ­θηκε Βουλή χθες το βράδυ η τρο­πο­λο­γία με την οποία προ­τεί­νε­ται η ανα­στολή εκτέ­λε­σης των προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νων τελε­σί­δι­κων πρω­το­κόλ­λων κατε­δά­φι­σης και διοι­κη­τι­κής απο­βο­λής αυθαι­ρέ­των κατα­σκευών επί αιγια­λού.

Σύμφωνα με την τρο­πο­λο­γία η οποία συντά­χθηκε με πρω­το­βου­λία του Υπουρ­γού Ναυ­τι­λίας και Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής Γιάννη Πλα­κιω­τάκη προ­βλέ­πε­ται  για 9 μήνες η ανα­στολή εκτέ­λε­σης του νόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορ­τάζ ανα­μέ­νε­ται να ψηφι­στεί αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου.

Η τρο­πο­λο­γία συμπε­ρι­λαμ­βά­νε­ται στο ν/σ με τίτλο «Σχέδιο νόμου για τον εκσυγ­χρο­νι­σμό, την απλο­ποί­ηση και την ανα­μόρ­φωση του ρυθ­μι­στι­κού πλαι­σίου των δημο­σίων συμ­φά­σεων και ειδι­κό­τε­ρες ρυθ­μί­σεις για τις προ­μή­θειες στους τομείς της άμυνας και της ασφά­λειας και λοιπές δια­τά­ξεις». 

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες δεν θα ανα­στα­λούν οι κατε­δα­φί­σεις των αυθαι­ρέ­των κατα­σκευών σε αιγιαλό και δασικές εκτά­σεις  που δεν έχουν επαγ­γελ­μα­τικό χαρα­κτήρα και είναι επι­κίν­δυ­νες για την ασφά­λεια των πολιτών.

Πηγή: ertnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.