ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΟΔΥ: 10 θετικά κρούσματα σε ελέγχους rapid test στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Κλι­μά­κια του ΕΟΔΥ απο­τε­λού­με­να και από Κι­νη­τές Ομά­δες Υγεί­ας (ΚΟΜΥ) πραγ­μα­το­ποί­η­σαν το Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο, 27 και 28 Φε­βρουα­ρί­ου, δω­ρε­άν ελέγ­χους τα­χεί­ας ανί­χνευ­σης αντι­γό­νου (rapid test), μέσα από το αυ­το­κί­νη­το (drive through).

Σάβ­βα­το 27/2/2021

ΠΕ Ρόδου: Μαν­δρά­κι Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν 248 rapid test και προ­έ­κυ­ψαν 3 θε­τι­κά (1,21%). Αφο­ρούν σε έναν άνδρα και 2 γυ­ναί­κες με διά­με­ση ηλι­κία τα 52 έτη.

Κυ­ρια­κή 28/2/2021

ΠΕ Ρόδου: Μαν­δρά­κι Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν 404 rapid test και προ­έ­κυ­ψαν 7 θε­τι­κά (1,73%). Αφο­ρούν σε 3 άν­δρες και 4 γυ­ναί­κες με διά­με­ση ηλι­κία τα 37 έτη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.