ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσφορά τροφίμων από την Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Δωδ/σου στη Γραμματεία Ανέργων και Ευπαθών Ομάδων του Ε.Κ.Ρ.

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ε.Κ.Ρ

Σήμερα 16 Δεκεμ­βρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, αντι­προ­σω­πεία μελών της Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής της Νέας Δημο­κρα­τίας της εκλο­γι­κής περι­φέ­ρειας Δωδε­κα­νή­σου, απο­τε­λού­μενη από την Πρόεδρο κ. Χαρα­λα­μπο­πού­λου Ευτυχία, τον Υπεύ­θυνο Κοι­νω­νι­κής Πολι­τι­κής, κ. Καντή Γεώργιο, και την Υπεύ­θυνη Εθε­λο­ντι­σμού, κ. Παπα­ε­λευ­θε­ρίου Ανα­στα­σία, στα πλαίσια εθε­λο­ντι­κών δράσεων σε συνερ­γα­σία με τη Γραμ­μα­τεία Οργα­νω­τι­κού της Νέας Δημο­κρα­τίας, προ­σέ­φερε τρόφιμα στον Πρόεδρο της Γραμ­μα­τείας Ανέργων και Ευπαθών Ομάδων του Ε.Κ.Ρ, κ. Τρι­πο­λίτη Νικόλαο, για να παρα­δο­θούν στους συμπο­λί­τες μας που τα έχουν ανάγκη.

Ευχα­ρι­στούμε πολύ για την πρω­το­βου­λία αυτή!! Συνε­χί­ζουμε τις προ­σπά­θειες να είμαστε κοντά στους συνα­δέλ­φους που είναι άνεργοι!!

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.