Αθλητικά

Ουδέν κακόν αμιγές καλού για τον Κλεόβουλο

Χρόνο για να αποθεραπευτούν οι τραυματίες του δίνει στον Κλεόβουλο το «λουκέτο» που μπήκε, τουλάχιστον μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Δωδεκανήσου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η νέα κατάσταση που βιώνουν οι Λίνδιοι, όπως άλλωστε το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν τους προβληματίζει.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δογιάμας, εκτιμά πως το «πράσινο φως» για την επιστροφή στα γήπεδα δεν πρόκειται να ανάψει νωρίτερα από τις αρχές του νέου έτους, τονίζοντας πως ακόμα κι αν αυτό συμβεί νωρίτερα, οι ομάδες θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο έως τρεις εβδομάδες για να επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους.
Πριν από την ανακοίνωση της απόφασης για την αναστολή των αγώνων και των προπονήσεων, εκτός επιλογών βρισκόταν ο τερματοφύλακας Αντώνης Χρυσανθής, λόγω τραυματισμού στον ώμο, ο Μανώλης Χαρίτος, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο, καθώς και οι Νίκος Κολιοκώστας και
Παναγιώτης Κουκουτσέλας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γόνατο.
Η κατάσταση του πρώτου δεν εμπνέει ανησυχίες, ο δεύτερος όμως δεν θα αποφύγει τη μαγνητική τομογραφία, καθώς οι ενοχλήσεις επιμένουν.
Αν το πρόβλημα του Παναγιώτη Κουκουτσέλα αποδειχθεί επιπόλαιο, το συγκρότημα της Λίνδου θα επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του σε κατάσταση πληρότητας, καθώς πέραν των παικτών που θα έχουν αποθεραπευτεί, στη διάθεση του Δημήτρη Δογιάμα θα βρίσκονται τόσο ο Γκέργκι Χαμιτάι, ο οποίος αντιμετώπιζε μέχρι πρότινος δυσκολίες με τα επαγγελματικά του ωράρια, όσο και ο προερχόμενος από χειρουργική επέμβαση Μιχάλης Γανωτάκης, που είχε αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Εξυπακούεται πως κατά τη διάρκεια του lockdown οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου δεν μένουν αδρανείς, αλλά ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που τους έχει δώσει ο Δημήτρης Δογιάμας. «Είναι απαραίτητο να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση όταν ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή μας στις προπονήσεις», υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του πως οι παίκτες του θα αποδειχθούν συνεπείς και δεν θα μεριμνήσουν για τη διατήρηση της καλής φυσικής τους κατάστασης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου