ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΥΑΡ – Νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Δεδο­μέ­νων των μέτρων ελέγχου και περιο­ρι­σμού της παν­δη­μίας, που μεταξύ άλλων επι­βάλ­λουν και στην ΔΕΥΑΡ να θέσει ποσοστό εργα­ζο­μέ­νων της σε καθε­στώς τηλερ­γα­σίας, ενη­με­ρώ­νουμε ότι τρο­πο­ποιεί­ται το ωράριο λει­τουρ­γίας εξυ­πη­ρέ­τη­σης του κοινού, ως ακο­λού­θως:

Ø Ταμεία -Καθημερινά τις εργά­σι­μες ημέρες από 08:00 πμ έως 13:30 μμ, μόνο για την εξό­φληση λογα­ρια­σμών, δηλαδή όπως ίσχυε μέχρι σήμερα χωρίς καμία αλλαγή.

Ø Εξέταση άλλων θεμάτων-(δια­κα­νο­νι­σμοί, ρυθ­μί­σεις, έλεγχοι, κλπ) μόνο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρα­σκευή από 08:00 πμ έως 13:30 μμ, θα γίνεται η εξυ­πη­ρέ­τηση του κοινού με προ­σέ­λευση στα γραφεία της Επι­χεί­ρη­σης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.