Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ανοιχτό ενδεχόμενο νέων μετεγγραφών

Μπορεί η θερινή μετεγγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των «τοξοβόλων», σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χαντέ θα… κοιτάξουν στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε αν εντοπίσουν κάποια καλή περίπτωση να κινηθούν για τον προσθέσουν στις τάξεις τους.
Ημέρες εργομετρικών εξετάσεων
Σε εργομετρικές εξετάσεις θα υποβληθούν την Δευτέρα και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, προκειμένου ο Βαγγέλης Χαντές και οι συνεργάτες του να συνεχίσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την προετοιμασία.
Τα αποτελέσματα των εργομετρικών θα βγουν αμέσως, έτσι ώστε το προπονητικό επιτελείο των «τοξοβόλων» από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου να επικεντρωθεί στις… ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά στην διάρκεια των προπονήσεων, προκειμένου οι αθλητές να βρεθούν στην κατάλληλη αγωνιστική και φυσική κατάσταση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
Φιλικά παιχνίδια με Αστέρα Παστίδας και Αστέρα Βλαχιώτη
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την νέα σεζόν.
Οι «τοξοβόλοι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο Μαριτσών τον τοπικό Ηρακλή, με την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι να αποφασίζεται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Διαγόρα για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου ματαιώθηκε, ωστόσο, οι «τοξοβόλοι» θα αγωνιστούν, καθώς στην ίδια ημερομηνία προγραμμάτισαν φιλικό με τον Αστέρα Παστίδας (το γήπεδο και η ώρα θα αποφασιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα).
Ταυτόχρονα, ο ΓΑΣ Ιάλυσος είτε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, είτε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα φιλοξενεί σε φιλικό παιχνίδι στο «Οικονομίδειο» τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου