Αθλητικά

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας: 108 συμμετοχές από οκτώ συλλόγους

Ποδηλασια

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Αγίου Σουλά, η Τ.Ε. Ε.Ο.Π. Δωδεκανήσου διοργανώνει τον Περιφερειακό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας.
Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 108 αθλητές και αθλήτριες, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, από οκτώ διαφορετικούς συλλόγους του νομού μας.
Την μεγαλύτερη παρουσία θα έχει ο Ροδήλιος με 40 αθλητές και αθλήτριες και ακολουθεί ο Γ.Σ. Διαγόρας και ο Α.Ο. Ανταίος με 14 συμμετοχές αντίστοιχα, από εκεί και πέρα ο Π.Ο. Κω και ο Α.Σ.Ρ. Έλαφος με 11 συμμετοχές, ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας με 9 αθλητές και αθλήτριες, ο Α.Ο. Άθλος με 7 συμμετοχές και ο Φιλίνος Κω με 2.
Τώρα όσον αφορά τις συμμετοχές ανά κατηγορία: 18 στα Μίνι Μικρά Αγόρια, 16 στα Μίνι Μικρά Κορίτσια, 17 στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, 9 στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, 13 στους Παμπαίδες, 5 στις Πανγκορασίδες, 9 στους Παίδες, 3 στις Κορασίδες και 18 στους Άνδρες (σε κοινή κατάταξη Άνδρες και Έφηβοι).
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τ.Ε. Ε.Ο.Π. Δωδεκανήσου:
«Εκατόν οκτώ (108) συνολικά αθλητές και αθλήτριες, έχουν δηλωθεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διοργανώνει στην Ρόδο, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, η Τ.Ε. Δωδεκανήσου».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.