ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 08-09-2020 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στην Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ρόδου, 41χρονος αλλο­δα­πός ο οποίος ασκούσε παρά­νομα πλα­νό­διο υπαί­θριο εμπόριο βιο­μη­χα­νι­κών προ­ϊ­ό­ντων. Είδη παρα­ε­μπο­ρίου που κατείχε προς πώληση κατα­σχέ­θη­καν.

Εξι­χνιά­στηκε από την Υπο­διεύ­θυνση Ασφα­λείας Ρόδου, υπόθεση ληστείας και σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία σε βάρος δύο ημε­δα­πών ηλικίας 21 και 30 ετών, οι οποίοι από κοινού με άλλα δύο άτομα, την 06-09-2020 σε χωρίο της Ρόδου, παρα­βί­α­σαν κατοι­κία ηλι­κιω­μέ­νης και με την χρήση βίας της αφαί­ρε­σαν χρήματα και κοσμή­ματα. Επι­πλέον βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε Ι.Χ.Ε αυτο­κί­νητο το οποίο χρη­σι­μο­ποί­η­σαν οι δράστες.

Την 08-09-2020 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λείας Ρόδου, δύο αλλο­δα­ποί ηλικίας 32 και 35 ετών οι οποίοι κατήγ­γει­λαν ψευδώς ληστεία σε βάρος τους.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.