Αθλητικά

Ξεκίνησε με απουσίες ο Κολοσσός!

Το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε έστω και με απουσίες η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής της ομάδας Ηλίας Καντζούρης και οι συνεργάτες του Γιώργος Σιγάλας και Γιάννης Γεωργαλλής περίμεναν τους παίκτες τους στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Στην «πρώτη» της ομάδας το «παρών» έδωσαν οι, Βασίλης Ξανθόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Κέβιν Τούμπα, Σωτήρης Μπιλλής, Νίκος Αρσενόπουλος, Νίκος Καμαριανός και ο Αλέξανδρος Αγγελάκος. Στο Παλέ ντε Σπορ βρέθηκαν και τα μέλη της διοίκησης, που καλωσόρισαν τους νέους παίκτες της ομάδας. Από μέρα θα έρθουν στη Ρόδο οι Αμερικανοί Ντομινίκ Άρτις, Τζακουάν Λάιλ και Κένι Γκόινς. Για να συμπληρωθεί το ρόστερ του Κολοσσού θα κλείσουν 3 ή 4 παίκτες, με τους Ροδίτες ουσιαστικά να ανεβάζουν στροφές από την επόμενη εβδομάδα.
Ο Κολοσσός στις 26 Σεπτεμβρίου θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, κι αυτό εκτός έδρας κόντρα σε ομάδα Α2, ενώ σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει τέσσερις μέρες αργότερα μακριά από τη Ρόδο το νικητή του αγώνα Ιωνικός Νικαίας- Άρης. Ο στόχος του Κολοσσού βέβαια δεν είναι το κύπελλο, αλλά να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League, στις 10 Οκτωβρίου. Ο Ηλίας Καντζούρης έχει δημιουργήσει μία νέα ομάδα από την αρχή, αφού κανείς από τους περσινούς παίκτες του Κολοσσού δεν έχει μείνει στο ρόστερ της ομάδας. Το ζητούμενο για τους «θαλασσί» είναι να συμπληρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ τους για τη νέα χρονιά και να ξεκινήσουν όλοι μαζί την προετοιμασία, αφού ο χρόνος πλέον πιέζει και σε ένα μήνα (και κάτι ψιλά…) θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου