Αθλητικά

ΕΠΟ: Κλειστά μέχρι τις 31 Μαρτίου

ΕΠΟ

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΟ, ενημέρωσε ότι τα γραφεία της θα είναι κλειστά έως και τις 31 Μαρτίου, πειθαρχώντας στις κυβερνητικές οδηγίες.
Να σημειώσουμε ότι έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου τα γραφεία της Ομοσπονδίας λειτουργούσαν με προσωπικό ασφαλείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της για το διάστημα 18-31/03, με βάση την απόφαση της κυβέρνησης Δ1α/ΓΠ.οικ.19024/2020 (ΦΕΚ B’ 915/17-03-2020) για προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών στο σύνολο της Επικράτειας από 18.3.2020 έως και 31.3.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.