ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρτυρία Καλύμνιου επιβάτη του Blue Star 2: Είδα τον άνθρωπο πριν πέσει στη θάλασσα – Ήταν αναστατωμένος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Blue Star Ferries

Σύ­ντο­μη επι­κοι­νω­νία με τον Κα­λύ­μνιο επι­βά­τη του Blue Star 2 που έπεσε στη θά­λασ­σα ανοι­χτά του Σου­νί­ου είχε έτε­ρος επι­βά­της του πλοί­ου και συ­ντο­πί­της του αγνο­ού­με­νου.

Μι­λώ­ντας στο ΑΡΤ FM ο εν λόγω επι­βά­της ανέ­φε­ρε ότι δια­σταυ­ρώ­θη­κε με τον με­τέ­πει­τα αγνο­ού­με­νο στις σκά­λες του πλοί­ου.

«Φο­ρού­σε ένα πρά­σι­νο μπου­φάν. Κρα­τού­σε ένα καφέ και τσι­γά­ρο στο χέρι και πή­γαι­νε προς το κα­τά­στρω­μα. Μετά από πε­ρί­που 20 λεπτά άκου­σα στα με­γά­φω­να ότι έπεσε στη θά­λασ­σα επι­βά­της», ανέ­φε­ρε.

«Τον είδα πολύ πα­ρά­ξε­νο, ανα­στα­τω­μέ­νο, ήτανε χα­μέ­νος πολύ. Του λέω, έλα φίλε κα­λη­σπέ­ρα. Μου λέει, γεια σου Μι­χά­λη, κα­λη­σπέ­ρα. Άνοι­ξε την πόρτα και έφυγε αρι­στε­ρά. Το θυ­μά­μαι πάρα πολύ καλά», πρό­σθε­σε.

Ση­μειώ­νε­ται ότι μετά την ει­δο­ποί­η­ση για τον αγνο­ού­με­νο επι­βά­τη στή­θη­κε με­γά­λη επι­χεί­ρη­ση διά­σω­σης, χωρίς ωστό­σο να εντο­πι­στεί ο 41χρο­νος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.